Ενας πρώην ποδοσφαιριστής...

Ενας πρώην ποδοσφαιριστής...

Gazzetta team
Ενας πρώην ποδοσφαιριστής...

bet365

Koντά στην πόρτα της εξόδου του Αρη βρίσκεται ο Νέρι Καστίγιο και το gazzetta.gr παρουσιάζει τη μηδενική προσφορά του 27χρονου επιθετικού στους «κίτρινους».

Ο Αρης έχει μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος με μόλις εννέα γκολ σε 12 αγώνες! Η «αφλογιστία» των «κιτρίνων» οφείλεται σε σημαντικό βαθμό και στις πολύ κακές εμφανίσεις του Νέρι Καστίγιο που είναι πραγματικά αγνώριστος. Εως τώρα ο Μεξικανός επιθετικός είναι σκιά του εαυτού του σε σχέση με τον Ολυμπιακό, καθώς δεν έχει πετύχει ούτε ένα γκολ σε εννέα αγώνες και συνολικά 668 λεπτά συμμετοχής.

Το πρόβλημα του Καστίγιο αποτυπώνεται ακόμα πιο έντονα εάν συγκριθεί με τον Τσέζαρεκ, ο οποίος παρότι έχει παίξει μόλις πέντε φορές με 406 λεπτά, έχει πετύχει δύο γκολ!

Ο Καστίγιο είναι χειρότερος και από τον περσινό του εαυτό, όταν δανεικός από τη Σαχτάρ στον Αρη και σε 10 ματς, είχε στείλει τη μπάλα δύο φορές στα δίχτυα, έχοντας μάλιστα μικρότερο χρόνο συμμετοχής, δηλαδή 492 λεπτά! Ο 27χρονος επιθετικός είχε 12 σουτ πέρσι και έφτασε στα δύο γκολ, ενώ φέτος σε εννέα σουτ, δεν έχει πανηγυρίσει ούτε μία φορά!

Ο ίδιος αντιλαμβάνεται την κατάσταση και δεν μπορεί να κρατήσει τον εκνευρισμό του, όπως φάνηκε και κόντρα στον Παναιτωλικό, που όταν έγινε αλλαγή πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια και δεν πέρασε από τον πάγκο. Είχε ήδη αποδοκιμαστεί από την κερκίδα που τον έβλεπε να παραπαίει μέσα στον αγωνιστικό χώρο...

Πάντως γυρίζοντας πίσω στην καριέρα του Νέρι, είναι φανερό ότι το πρόβλημα έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια και μετά τη θητεία του στον Ολυμπιακό έχει ξεχάσει τι σημαίνει γκολ.

Από το 2007 που έφυγε από τον Πειραιά σκόραρε μόλις μία φορά, με τη Σαχτάρ κόντρα στη Σάλτσμπουργκ στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας θητεία σε τέσσερις ομάδες (Σαχτάρ, Μάντσεστερ Σίτι, Ντνίπρο, Σικάγο Φάιαρ)!

Κι όλα αυτά σε ηλικία μόλις 27 ετών, καθώς έχει γεννηθεί στις 13 Ιουνίου του 1984...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα