«Μπορούμε και στο Καραϊσκάκη!»

«Μπορούμε και στο Καραϊσκάκη!»

Μάκης Σταθάτος
«Μπορούμε και στο Καραϊσκάκη!»

bet365

Διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του. Περιμένει δεύτερο παιδί και σκόραρε κατά της ΑΕΚ. Ο Στέλιος Σφακιανάκης μιλάει για όλα στο gazzetta.gr.

Κάποιοι στην ομάδα του Περιστερίου περίμεναν το ματς με την ΑΕΚ για να δώσουν τις απαντήσεις τους μετά τα όσα συνέβησαν στον περυσινό τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Στέλιος Σφακιανάκης όμως ήταν ένα βήμα πιο μπροστά. «Δεν υπάρχει για μένα τελικός» μας είπε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτό το ματς έχει διαγραφεί από τη μνήμη του.

Σε απόδοση 1.55 στην bwin.com η νίκη του Ατρόμητου επί της Αναγέννησης Επανομής

Ο έμπειρος μέσος για μία ακόμα φορά κλήθηκε από τον Γιώργο Δώνη να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν ο κορυφαίος μέσα στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στην ΑΕΚ και με το δικό του τέρμα, χάρισε στον Ατρόμητο τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς διατηρώντας τον στην τέταρτη θέση της Σούπερ Λίγκας.

-Που αφιέρωσες το γκολ που πέτυχες;

«Στη γυναίκα μου και στο δεύτερο παιδί που περιμένουμε».

-Το χθεσινό ματς ήταν για σας μια απάντηση μετά από όσα είχαν γίνει στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ;

«Δεν είχε καμία σχέση το χθεσινό ματς με τον τελικό του Κυπέλλου. Για μένα δεν υπάρχει τελικός. Αυτό το ματς έχει σβηστεί από τη μνήμη μου μετά τον Εθνικό Ύμνο. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Είμαι ικανοποιημένος που πέτυχα το γκολ της αναμέτρησης το οποίο έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα μου. Δείξαμε μεγαλύτερο πάθος. Θέλαμε τους βαθμούς και αυτοί ήρθαν σε ένα κομβικό σημείο για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα».

-Τι διαφορετικό παρουσιάζει φέτος ο Ατρόμητος και βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία;

«Νομίζω ότι φέτος κάνουμε καλύτερη διαχείριση του αποτελέσματος. Όταν βάζουμε γκολ, έχουμε τον τρόπο να κρατάμε το σκορ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό βοηθάει στην ψυχολογία μας για τη συνέχεια και μας δίνει ώθηση για την επίτευξη των στόχων μας».

-Που μπορεί να φτάσει ο Ατρόμητος;

«Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια. Εμείς το μόνο που οφείλουμε να κάνουμε είναι να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά ανεξαρτήτως το όνομα του αντιπάλου μας. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε διαρκώς ως ομάδα και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε ματς. Το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Είναι νωρίς να λέμε μεγάλες κουβέντες».

-Γιατί πιστεύεις ότι δεν υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο της ομάδας;

«Είναι στο χέρι μας να φέρουμε τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα οι καιροί είναι δύσκολοι. Ο κόσμος ταλαιπωρείται από αρκετά προβλήματα. Εμείς ευχαριστούμε αυτούς που έρχονται και στέκονται στο πλευρό μας».

-Ακολουθεί μετά τις γιορτές το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μπορεί ο Ατρόμητος να πάρει κάτι καλό;

«Ο Ολυμπιακός αυτή την εποχή είναι πολύ φορμαρισμένος. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι θα κριθεί από το πως θα εμφανιστούμε εμείς στον αγωνιστικό χώρο. Αν είμαστε σε καλή κατάσταση τότε μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

-Τι θέλεις να σου φέρει το 2012;

«Πρώτα από όλα τη γέννηση του γιου μου. Θέλω να είμαι καλά εγώ και η οικογένειά μου. Να έχει υγεία όλος ο κόσμος και να επιστρέψει και πάλι το χαμόγελο στα πρόσωπα, κάτι που έχει χαθεί το τελευταίο διάστημα. Όσο για τον Ατρόμητο, να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Τελείωσε μόλις, ο πρώτος γύρος, οπότε καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα