Βλέπει Ελλάδα ο Πέτριτς! (vids)

Βλέπει Ελλάδα ο Πέτριτς! (vids)

Βλέπει Ελλάδα ο Πέτριτς! (vids)

bet365

Ο Μλάντεν Πέτριτς βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού και ο ίδιος μιλώντας στο gazzetta.gr άφησε ορθάνοιχτο παράθυρο για μεταγραφή! Ποιος είναι ο Κροάτης επιθετικός.

Ο Πέτριτς αρέσει στον Ολυμπιακό, οι ερυθρόλευκοι αναζητούν έναν περιφερειακό επιθετικό και μάτια των Πειραιωτών παρακολούθησαν τον Κροάτη στην αναμέτρηση με την Άουγκσμπουργκ. Ο 30χρονος διεθνής επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και οι Πειραιώτες βρήκαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά. Το όνομά του συζητιέται για ακόμα μια φορά στο Λιμάνι και ο ίδιος τονίζει μέσα από το gazzetta.gr την περίπτωση να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

- Για ακόμα μια φορά το όνομά σου «παίζει» για τον Ολυμπιακό. Έχεις κάποια επαφή;
«Όχι, δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποια επαφή τη δεδομένη στιγμή με μένα. Δεν γνωρίζω βέβαια, αν υπήρξε κρούση στον μάνατζέρ μου. Ξέρω πως ο Ολυμπιακός ενδιαφερόταν για μένα και τώρα απλά διαβάζω πως με παρακολουθεί».
- Σε παρακολούθησαν από κοντά άνθρωποι του Ολυμπιακού;
«Δεν είχα κάποια επίσημη ενημέρωση και δεν ξέρω αν με παρακολούθησαν άνθρωποι του Ολυμπιακού. Μπορεί και να έγινε, αλλά η προσοχή μου ήταν στραμμένη στο ματς. Επέστρεψα και ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει».
- Η προοπτική του Ολυμπιακού σε προσελκύει;
«Αν και είναι νωρίς να πως το οτιδήποτε, φυσικά και θα το σκεφτόμουν να παίξω στον Ολυμπιακό. Είναι ομάδα με διαρκή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ, μεγάλο κλαμπ, με πολλές φιλοδοξίες και είναι μια καλή προοπτική για μένα. Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή προτεραιότητά μου αποτελεί το Αμβούργο και η ομάδα μου έχει τον πρώτο λόγο».
- Το μέλλον σου θα είναι στη Γερμανία ή μπορεί να σε δούμε και Ελλάδα;
«Το συμβόλαιο μου τελειώνει και από τα τέλη Ιανουαρίου θα αρχίσω να μιλάω για το Αμβούργο και την προοπτική να συνεχίσω την καριέρα μου. Τι να πω, ακόμα είναι νωρίς, όμως μπορεί ο επόμενος μου σταθμός να είναι η Ελλάδα ή η Ισπανία. Θα δείξει το μέλλον…»
- Ενδεχόμενη μεταγραφή σου τον Γενάρη πόσο δύσκολη είναι;
«Αρκετά νομίζω… Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, αλλά το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να αποχωρήσω τη δεδομένη στιγμή από το Αμβούργο».

Who is Who

Ο Μλάντεν Πέτριτς γεννήθηκε την 1η Ιανουαρίου του 1981 στην Κροατία. Σε νεαρή ηλικία αναγκάστηκε να αφήσει την πατρίδα του και να μετακομίσει με την οικογένειά του στην Ελβετία. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε μια τοπική ομάδα τη Νέουνοφ και το καλοκαίρι του 1998 πήρε μεταγραφή για τη Μπάντεν.

Μετά από μια σεζόν με τη Μπάντεν στην οποία πέτυχε 4 γκολ σε 22 αγώνες μετακόμισε στη Γκρασχόπερ όπου εκεί έκανε γνωστό το όνομά του. Αγωνίστηκε από το 1999 ως το 2004 για να ακολουθήσει στη συνέχεια η Βασιλεία. Με 38 γκολ σε 72 αγώνες τράβηξε τα βλέμματα ομάδων της Γερμανίας και το καλοκαίρι του 2007 πήρε μεταγραφή για τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Αρχικά προοριζόταν να παίζει πίσω από τους επιθετικούς, αλλά πολύ γρήγορα οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας κατάλαβαν ότι ήταν πιο αποτελεσματικός στη θέση του σέντερ φορ. Τελείωσε τη σεζόν με 13 γκολ σε 29 αγώνες και το καλοκαίρι άλλαξε για μία ακόμα φορά στρατόπεδο για λογαριασμό του Αμβούργου.

Από το 2008 που αγωνίζεται με τη φανέλα του Αμβούργου έχει σημείωσε 35 γκολ σε 82 αγώνες. Αξίζει να αναφερθεί ότι από το 2001 είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Κροατία και έχει πετύχει 12 τέρματα σε 44 παιχνίδια.








Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα