«Καθαρός» Στυλιάρας, τιμωρία Σπάθα

Gazzetta team
«Καθαρός» Στυλιάρας, τιμωρία Σπάθα

bet365

Η καλή βαθμολογία του Στυλιάρα από τον παρατηρητή Αμυγδαλή, βγάζει καθαρή τη διαιτησία του Έλληνα ρέφερι στο ματς Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννενα, και ο Στυλιάρας γλιτώνει την τιμωρία.

Το λάθος του διαιτητή Στυλιάρα να μην καταλογίσει πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ Γιάννενα στο ματς με τον Ολυμπιακό δεν αναμένεται να του κοστίσει, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο παρατηρητής του αγώνα, Γ.Αμυγδαλής, βαθμολογεί τον ρέφερι με ικανοποιητικό βαθμό για την εν γένει παρουσία του.

Επομένως, ο Στυλιάρας δεν θα τεθεί σε διαθεσιμότητα και το λάθος του περνάει στα... ψιλά. Αντίθετα, σε διαθεσιμότητα οδηγείται ο διεθνής βοηθός διαιτητής Δ.Γκάγκας που υπέδειξε την ακύρωση του πέναλτι στο Περιστέρι (παρατηρητής Αντ.Σίπκας). Ευθύνη φέρει όμως και ο διεθνής διαιτητής Ηλίας Σπάθας, ο οποίος αποδέχτηκε τη γνώμη του συνεργάτη του και δεν επέμενε στη δική του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα