Γκράθια: «Σημαντικός ο βαθμός»
Χαρούμενος για την ισοπαλία με τον ΟΦΗ ήταν ο Χάβι Γκράθια, ο οποίος χαρακτήρισε σημαντικό το βαθμό, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ισοπαλία. Είναι σημαντικός ο βαθμός που πήραμε στην Κρήτη. Είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε αποτέλεσμα σε αυτό το γήπεδο και από τον ΟΦΗ, όμως η τακτική μας λειτούργησε αρκετά καλά και γι' αυτό τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να είμαστε καλύτεροι. Είναι πολύ δύσκολα όλα τα παιχνίδια, θα δουλέψουμε και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε».
«Δίκαιο το αποτέλεσμα»
Στο ίδιο... μήκος κύματος ήταν περίπου τα λόγια του και στη συνέντευξη Τύπου, όπου χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα. «Είναι πολύ σημαντικός ο βαθμός για εμάς. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Είναι δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα από τον ΟΦΗ και έπρεπε να είμαστε πολύ καλοί για να το κάνουμε.
Χρειαζόμαστε καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια, θα προσπαθήσουμε κι ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία στις στημένες φάσεις που είναι το δυνατό σημείο του ΟΦΗ, και είχαμε πολλά σφυρίγματα και πολλά φάουλ στο παιχνίδι. Η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα».
Για το γεγονός ότι έχει πάρει τέσσερις βαθμούς απέναντι σε Εργοτέλη και ΟΦΗ: «Την επόμενη φορά θα έρθω να μείνω στην Κρήτη!».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
