Ολη η Ευρώπη για Σιμάο
Ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ έχει προσελκύσει πάνω του τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων με τον μάνατζερ του Εκτορ Περάλτα να είναι διατεθειμένος να ζητήσει διπλασιασμό των αποδοχών του Μοζαμβικανού.
Ο εκπρόσωπος του Αφρικανού αμυντικού μέσου του Παναθηναϊκού είναι στην Ελλάδα και την Δευτέρα θα έχει συνάντηση με τον Δημήτρη Γόντικα. Ο Εκτορ Περάλτα αναμένεται να ζητήσει τουλάχιστον τον διπλασιασμό των αποδοχών του πελάτη του (αμείβεται με 250.000 ευρώ ετησίως).
Για τον Σιμάο ενδιαφέρονται οι: Μονπελιέ, Βέρντερ Βρέμης, Χέρτα Βερολίνου, Στουτγκάρδη και άλλη μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
