«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»

«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»

Gazzetta team
«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»

bet365

Ο μάνατζερ του επιθετικού Ζαζά, Μάμε Αμίροφ δήλωσε πως δεν έχει καμία επαφή με τον Ολυμπιακό για τον πελάτη του, αφού δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον.

Ο 25χρονος φορ της Αλ Αχλί φερόταν να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους», όμως, ο Μάμε Αμίροφ ανέφερε στη «SportDay» πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν στο λιμάνι: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Για τον Ολυμπιακό, όμως, έχω πληροφορηθεί μέσω ατζέντηδων ότι τον παρακολουθούν και τον έχουν παρακολουθήσει και στο παρελθόν. Εχουμε ήδη ζητήσει από την Αλ Αχλί να φύγουμε τον Ιανουάριο. Ηταν λάθος επιλογή αγωνιστικά. Και ο Ζάζα θέλει να επιστρέψει κάπου για να παίξει ποδόσφαιρο.

Είμαστε σε επαφές με κάποιες ομάδες από την Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μεταξύ αυτών. Θεωρώ δύσκολη την οποιαδήποτε συμφωνία δανεισμού. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, που ο Ολυμπιακός επισημοποιήσει το ενδιαφέρον του, δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα να διαπραγματευτούμε μια και πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα