Καραγεωργίου: «Απίστευτες συνθήκες»
Λόγο για μια νίκη σε απίστευτες συνθήκες έκανε ο Νίκο Καραγεωργίου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στη Λιβαδειά. «Κάναμε τεράστια προσπάθεια κάτω από συνθήκες απίστευτες, που συναντάμε πολύ σπάνια. Είχαμε σουτ στο τέρμα και κόρνερ. Παρ' όλες τις ελλείψεις μας, νικήσαμε . Δεν ξέρω αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα βάσει των ευκαιριών, αλλά ήρθε μετά από μεγάλη προσπάθεια η νίκη και ήταν σημαντική. Σε κάθε παιχνίδι έχουμε 5-6 παίκτες τραυματίες. Χρησιμοποιήσαμε νεαρούς παίκτες που χρειάζονται νίκες για την ψυχολογία», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Εργοτέλη.
Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:
«Ήταν ένας αγώνας κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες για όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο αέρας δεν επέτρεψε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες έχουν την δυνατότητα να παίξουν καλύτερα άλλωστε το έχουμε δει στο πρωτάθλημα. Παρ' όλα αυτά η προσπάθεια των παικτών μα ανταμείφθηκε με ένα γκολ και έτσι φεύγουμε νικητές, μια νίκη που την είχαμε ανάγκη.
Μια νίκη που την είχαμε ανάγκη, αφού διαμορφώνει την ψυχολογία μας καθώς επετεύχθηκε με αρκετούς νέους παίκτες στην ενδεκάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί κάνει τους νεότερους παίκτες να πιστεύουν ότι μπορούν να αγωνιστούν στην Σούπερ Λιγκ και να αποδώσουν σε υψηλότερο επίπεδο και να βασιστούμε και εμείς σε αυτούς».
Για τη συνέχεια: «Προχωράμε, έχουμε ένα κύπελλο την Τετάρτη και θέλουμε να νικήσουμε και εκεί και να προκριθούμε. Τίποτα παραπάνω συνεχίζουμε ταπεινά και πάμε για το επόμενό μας παιχνίδι, το οποίο είναι στην έδρα μας και οπωσδήποτε θέλουμε να κερδίσουμε».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
