Φάκος κατά ΕΠΟ, Λίγκας!

Δημήτρης Τομαράς
Φάκος κατά ΕΠΟ, Λίγκας!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ξεσπάθωσε κυρίως κατά της ΕΠΟ ο πρώην αθλητικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να κάνει ότι της ζητά η Σούπερ Λίγκα!

Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Extra 3 ο Φάκος τόνισε αρχικά: «Που είναι το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ; Μας έδιωξαν επειδή τους το ζήτησε η λίγκα; Ο,τι της ζητάνε της ΕΠΟ το κάνει; Οι παράγοντες ήθελαν να είναι ανεξέλεγκτοι.

Μάθαμε για την απομάκρυνσή μας (σ.σ. αναφέρεται και σε εκείνη του Μανόλη Αντωνακάκη) μέσω συγγενικών μας προσώπων που το είδαν αναρτημένο στο διαδίκτυο. Εγώ είχα εγγυήσεις από διευθυντικό στέλεχος της ΕΠΟ, που με επισκέφτηκε στο γραφείο μου και με διαβεβαίωσε ότι παρά το αίτημα της Λίγκας δεν θα φύγουμε».

Ο ίδιος πάντως δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τους Μαρινάκη και Βαρδινογιάννη λέγοντας: «Δεν θέλω να σχολιάσω πρόσωπα. Σας διαβεβαιώνω ότι ουδέποτε μας προσέγγισε κάποιος παράγοντας». Για τον Κούγια είπε πάντως ότι «ήταν πολύτιμη η βοήθειά του στην υπόθεση με τα στημένα, ενώ άλλοι που καλούσαμε ως μάρτυρες δεν ήρθαν ποτέ».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα