«Πρώτα πρωτάθλημα, μετά τα άλλα»

«Πρώτα πρωτάθλημα, μετά τα άλλα»

Δημήτρης Τομαράς
«Πρώτα πρωτάθλημα, μετά τα άλλα»

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έθεσε στην παρούσα φάση ως προτεραιότητα του Ολυμπιακού το πρωτάθλημα. Μιλώντας στο περιβάλλον του ο έμπειρος παράγοντας υποστήριξε πως «εμείς κοιτάμε πρώτα το πρωτάθλημα και μετά τα άλλα...».

Σε κουβέντα που είχε με δικούς του ανθρώπους ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε ότι «εμάς μας νοιάζει πρώτα το πρωτάθλημα. Εμείς κοιτάμε πρώτα αυτό και μετά τα άλλα...». Ο Θεοδωρίδης μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι τους Πειραιώτες τους απασχολεί πρωτίστως το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, όπου έχουν τώρα και μετά θα ασχοληθούν με την Ευρώπη.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό προσφέρεται σε απόδοση 1.70 στην sportingbet.gr

«Με την Ευρώπη θα καταπιαστούμε όταν θα έρθει η ώρα της. Εφόσον ο Ολυμπιακός είναι αυτός που πρέπει δεν θα έχει κανένα πρόβλημα», συμπλήρωνε με νόημα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα