«Αφιερωμένο στην κορούλα μου!»

«Αφιερωμένο στην κορούλα μου!»

Νίκος Τσιώκος
«Αφιερωμένο στην κορούλα μου!»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Εντουάρντο Μπρίτο παρέλαβε το βραβείο για το Best Goal της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και αφιέρωσε το τέρμα αυτό στην κόρη του, που γεννήθηκε πριν από λίγους μήνες.

Το γκολ που πέτυχε στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ αναδείχτηκε το καλύτερο της 13ης αγωνιστικής. Ο Εντουάρντο Μπρίτο παρέλαβε σήμερα το βραβείο του από τον πρόεδρο του εθελοντικού οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλο. Ο κ. Γιαννόπουλος του ευχήθηκε να πετύχει κι άλλα όμορφα γκολ.

«Σου εύχομαι να πετύχεις και άλλα όμορφα γκολ για να βοηθήσεις την ομάδα σου αλλά είναι σημαντικό να πετύχεις και πολλά γκολ στη ζωή σου», είπε στον μέσο της ομάδας του Περιστερίου για να τονίσει πως είναι τιμή για τον ίδιο που του πρότειναν να παραδώσει το βραβείο. «Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα που μου πρότειναν να παραδώσω αυτό το βραβείο. Ο Ατρόμητος στηρίζει το σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Χρυσούπολη και είναι αρωγός στην προσπάθεια που κάνουμε.

Επιπλέον εδώ, σε αυτή την περιοχή στον Λόφο Αξιωματικών, έζησα πριν από πολλά χρόνια κι έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις. Γι' αυτό χαίρομαι διπλά για την πρόοδο του Ατρόμητου που συγκαταλέγεται πλέον μεταξύ των καλύτερων ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος και εύχομαι ολόψυχα να πετύχει τους στόχους του». Μετά τη βράβευση το λόγο πήρε ο Μπρίτο και αφιέρωσε το τέρμα στην Τούμπα στη νεογέννητη κόρη του.

«Χαίρομαι πολύ που παίρνω το βραβείο από τον κύριο Γιαννόπουλο που πραγματοποιεί σπουδαίο έργο με το «Χαμόγελο του Παιδιού». Αυτό ήταν το πρώτο μου γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και θέλω να το αφιερώσω στην κορούλα μου που ήρθε πριν λίγους μήνες στη ζωή. Θα ήθελα βέβαια αυτό το γκολ στη Τούμπα εναντίον του ΠΑΟΚ να είχε συνδυαστεί με νίκη της ομάδας και θα ήμουν ασφαλώς περισσότερο χαρούμενος.

 

Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την ΑΕΚ με την οποία πέρσι είχαμε πρόβλημα γιατί δεν μας άφησαν να παίξουμε τα 90 λεπτά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτά όμως πέρασαν και δεν υπάρχει κανένας λόγος εκδίκησης. Πρέπει να παίξουμε σοβαρά να είμαστε προσεκτικοί, γιατί η ΑΕΚ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, προκειμένου να φθάσουμε στην κατάκτηση της νίκης».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Δευτέρα αντιπροσωπεία του συλλόγου των δυτικών προαστίων θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη επίσκεψή της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να μοιράσει δώρα κι ευχές στα παιδιά για τις γιορτές που έρχονται.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα