We wish you a Merry Christmas!

Μαριάννα Αξιοπούλου
We wish you a Merry Christmas!

bet365

Η ατμόσφαιρα είναι εορταστική, το κλίμα χαρωπό, τα καταστήματα ανοικτά και η Super League κλείνει την αυλαία για το 2011. Σε Λιβαδειά, Ξάνθη και Μαρούσι στρέφονται τα βλέμματα της 14ης αγωνιστικής που θα βγάλει τον πρώτο πρωταθλητή χειμώνα.

Για μια πρώτη γνωριμία, λοιπόν, σας επεξηγούμε και τη λογική της προαναγγελίας:
ΠΝΤ (ποδοσφαιρικό νεοελληνικό ταμείο):
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ (τηλεόραση):
ΤΡΟΪΚΑ (διαιτητές):
ΚΟΥΡΕΜΑ (απουσίες):
SPREAD (πορεία στις τελευταίες αγωνιστικές):
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ (πρωταγωνιστής):
ΕΥΡΩ (στοίχημα):

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Μπήκε καθυστερημένα στο πρωτάθλημα, όμως καταφέρνει κάθε αγωνιστική να γίνεται και καλύτερος... Η παρένθεση στο Στάδιο Καραϊσκάκη δεν ενδιαφέρει και πολύ την ομάδα του Γιώργου Παράσχου που εστιάζει στον αγώνα με τον Εργοτέλη και θέλει τη νίκη. Η παράδοση είναι μοιρασμένη ανάμεσα στις δύο ομάδες με την τελευταία αναμέτρησή τους στη Λιβαδειά να λήγει ισόπαλη 2-2!

ΠΝΤ: 17/12 (17:15)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Νovasports 2
ΤΡΟΪΚΑ: Ζαχαριάδης, Δημητριάδης, Κούλα Χασάν
ΚΟΥΡΕΜΑ: Xωρίς νέα προβλήματα ο Λεβαδειακός - Κουτσιανικούλης (τιμωρ.), Μπούντιμιρ (τραυμ.)
SPREAD: Λεβαδειακός-Πανιώνιος 0-0, Ξάνθη-Λεβαδειακός 1-1, Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 4-0. / Κέρκυρα-Εργοτέλης 2-1, Ατρόμητος-Εργοτέλης 1-0, Εργοτέλης-Δόξα Δράμας 3-1.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Δύσκολη η επιλογή! Αν θέλαμε να το γενικεύσουμε, θα λέγαμε στους Έλληνες παίκτες, οι οποίοι στα τελευταία ματς τραβάνε και για τις δύο ομάδες το κουπί. Ο Εργοτέλης πήρε τη νίκη απέναντι στη Δόξα Δράμας χάρη στα γκολ του Κατσικοκέρη και του Φραγκουλάκη, ο Λεβαδειακός απέδρασε με ισοπαλία από την Ξάνθη χάρη στον Βασιλείου και η κρίση έχει οδηγήσει τις ομάδες σε ελληνικές λύσεις απέναντι στις μέτριες ξένες.
ΕΥΡΩ: Εκείνο που κάποτε ήταν η δύναμη του Εργοτέλη και τον βοηθούσε να ξεχωρίζει, φέτος έχει ασθενήσει. Οι Κρητικοί είναι πολύ κακοί μακριά από την έδρα τους κι έχουν καταφέρει να πάρουν μόλις ένα βαθμό. Ο Λεβαδειακός, αν και το δείγμα είναι μικρό δείχνει να πατάει γερά στα εντός έδρας παιχνίδια, όμως έχει να προβληματιστεί και με την κούραση. Η ισοπαλία έχει πάντα ένα ρίσκο, αλλά η απόδοση του 3,10 που προσφέρεται στην Vistabet την κάνει να αξίζει τον κόπο.

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Εδώ δίνουμε τον πρώτο ρόλο στην παράδοση. Συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από την τελευταία φορά που κατάφερε η Ξάνθη να κερδίσει στην έδρα της τον Πανιώνιο, ο οποίος σε ό,τι κατάσταση κι αν βρίσκεται καταφέρνει να φεύγει από την ακριτική πόλη με βαθμό ή βαθμούς. Από τις 9 Απριλίου του 2006 και τη νίκη 1-0 της Ξάνθης, οι κυανέρυθροι έχουν τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες, σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι νίκες τους, μάλιστα, είναι με σκορ καρμπόν (σ.σ. 1-2), αλλά και με διακύμανση καρμπόν (σ.σ. 0-1, 1-1, 1-2)!

ΠΝΤ: 17/12 (19:30)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: ΝΕΤ
ΤΡΟΪΚΑ: Κομίνης, Μποζατζίδης, Μαγιάνης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Εντιμάρ (τιμωρ.) - Σίτο Ριέρα (αποχ.), Τσότσαλιτς (τιμωρ.)
SPREAD: Ξάνθη-Ατρόμητος 3-0, Δόξα Δράμας-Ξάνθη 0-2, Ξάνθη-Λεβαδειακός 1-1. / Πανιώνιος-Άρης 2-1, Λεβαδειακός-Πανιώνιος 0-0, Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-2.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Αν μπορούσε ο Πανιώνιος να επαναφέρει έναν παίκτη απ’ όσους έχει χάσει από το καλοκαίρι, θα ήταν ο Μπόσκο Μπάλαμπαν. Ο Κροάτης είχε δημιουργήσει τη δική του παράδοση απέναντι στην ακριτική ομάδα, όπως πριν το είχε κάνει ο Λάμπρος Χούτος ή ο Σίτο Ριέρα! Οι κυανέρυθροι πρέπει να βρουν το επόμενο πρόσωπο που θα σηκώσει το βάρος στους αγώνες με την Ξάνθη, ώστε να διατηρήσουν τη θετική παράδοση που έχουν.
ΕΥΡΩ: Πάνω που η Ξάνθη έδειχνε να βρίσκει τη σταθερότητα που δεν την χαρακτήριζε τα προηγούμενα χρόνια, ήρθε η γκέλα με τον Λεβαδειακό. Δεύτερη συνεχόμενη στην έδρα της και κόντρα σε έναν Πανιώνιο που κάθε εβδομάδα χάνει παίκτες, φαίνεται μάλλον απίθανη. Ο άσος είναι ελκυστικός στο 1,91 που προσφέρεται στην Sportingbet και μοιάζει ως ασφαλή επιλογή.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προσοχή, ναρκοπέδιο! Ο Παναθηναϊκός μέχρι τώρα έχει το απόλυτο στο ΟΑΚΑ και το έχει με εμφατικό τρόπο... Κάτι που έχει συμβεί πολλάκις στο παρελθόν, αλλά μετά έρχεται ο... Αστέρας Τρίπολης!! Η ομάδα της Πελοποννήσου έχει κατορθώσει να δημιουργήσει εξαιρετική παράδοση κόντρα στο τριφύλλι κι έχει γνωρίσει μόλις τρεις ήττες σε οκτώ παιχνίδια. Στο ΟΑΚΑ πέρυσι ηττήθηκε με 1-0 με αυτογκόλ στο 81’, ενώ τα προηγούμενα χρόνια έχει αποστάσει δύο ισοπαλίες με σκορ 1-1.

ΠΝΤ: 17/12 (19:30)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 1
ΤΡΟΪΚΑ: Σιδηρόπουλος, Πάνου, Γρεβένης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Χωρίς νέα προβλήματα ο Παναθηναϊκός - Περόνε, Μπαρτολίνι (τιμωρ.)
SPREAD: Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 3-1, Άρης-Παναθηναϊκός 3-1, Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-2. / Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 2-0, ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 3-0, Αστέρας Τρίπολης-Άρης 1-0.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Σε ποιον άλλο??? Στον πρίγκιπα, όποιος κι αν είναι αυτή τη φορά! Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει δείξει Ιώβεια υπομονή όλο αυτό το διάστημα και κατάφερε να διαχωρίσει την ανησυχία του για τα διοικητικά, από τη ευφορία του για τα αγωνιστικά. Μόνο που μετά το τέλος της φαρσοκωμωδίας τα πράγματα έχουν αλλάξει και ουδείς μπορεί να προβλέψει με ασφάλεια ποια θα είναι η αντίδραση των οπαδών του τριφυλλιού στον αγώνα με τον Αστέρα.
ΕΥΡΩ: Δεν είναι απ’ τα παιχνίδια που προσφέρονται για στοιχηματισμό σε σημείο, αλλά σε γκολ! Ο Παναθηναϊκός είναι εντυπωσιακός στην έδρα του και με τέρματα 13-4 έχει ένα μέσο όρο λίγο πάνω από τέσσερα γκολ ανά αγώνα στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Αστέρας έχει δεχτεί έντεκα γκολ σε πέντε εκτός έδρας ματς. Το ματς φωνάζει για over και το 1,75 της Bwin για πάνω από 2,5 γκολ μοιάζει με καλή επιλογή.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΑΟΚ

Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα ‘ναι!! 16 χρόνια πέρασαν από την τελευταία αναμέτρηση της Δόξας με τον ΠΑΟΚ και 17 από την τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν με γηπεδούχο την ομάδα της Δράμας. Οι νεοφώτιστοι είχαν μια σχετικά καλή παράδοση απέναντι στον δικέφαλο του βορρά, με οκτώ νίκες, έντεκα ισοπαλίες και μόλις τρεις ήττες στην έδρα τους. Λέμε, όμως, είχαν διότι τώρα δεν παίζουν στη Δράμα, αλλά στο Καυταντζόγλειο όπου τα πράγματα είναι διαφορετικά.

ΠΝΤ: 18/12 (15:00)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 2
ΤΡΟΪΚΑ: Καλογερόπουλος, Φραγκιαδάκης, Αναστόπουλος
ΚΟΥΡΕΜΑ: Χωρίς νέα προβλήματα οι δύο ομάδες.
SPREAD: Δόξα Δράμας-Ξάνθη 0-2, Δόξα Δράμας-ΟΦΗ 0-1, Εργοτέλης-Δόξα Δράμας 2-1. / ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 0-0, ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 2-2, ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-1.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Μαυραετοί απ’ τη μια και δικέφαλος απ’ την άλλη, ο ψήφος εμπιστοσύνης θα πήγαινε κανονικά στον Νότη Σφακιανάκη!!! Μόνο που οι τελευταίες εξελίξεις κλέβουν την παράσταση από τον Έλληνα τραγουδιστή και στρέφουν τους προβολείς πάνω στον Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός μετά τις δηλώσεις του την περασμένη Πέμπτη έχει δημιουργήσει ένα κλίμα ανασφάλειας στον ΠΑΟΚ και μένει να δούμε αν η κατάσταση θα επηρεάσει τους παίκτες. Όπως, φυσικά, μένει να δούμε μήπως το ματς της Κυριακής είναι το τελευταίο του στον πάγκο του δικεφάλου.
ΕΥΡΩ: Το γεγονός ότι ο άσος της Δόξας Δράμας προσφέρεται στο 15,00 δείχνει από μόνο του τη δυναμικότητα των νεοφώτιστων, που μοιάζουν να μην έχουν τύχη στο ματς. Επειδή, όμως, ο ΠΑΟΚ λίγο λόγω Ευρώπης και λίγο λόγω ειδικών συνθηκών δεν θα βρίσκεται και στην καλύτερη διάθεση και προετοιμασία για το ματς, θα ψάχνουμε τις under καταστάσεις με μια επαγγελματική νίκη. Το under 2,50 της Vistabet δίνει απόδοση 1,80 και είναι το καλύτερο σημείο για το ματς.

ΟΦΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκείνο που είχε λείψει τα προηγούμενα χρόνια από το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι και πάλι εδώ! Το «Γεντί Κουλέ» είναι το άντρο του ΟΦΗ και παρότι ο Άρης και ο Ατρόμητος κατάφεραν να κερδίσουν και να αποσπάσουν ισοπαλία αντίστοιχα, φαίνεται πως κάθε εβδομάδα γίνεται και πιο δυνατό! Οι Κρητικοί έχουν πάρει την πλειοψηφία των βαθμών τους στο Ηράκλειο και υποδέχονται την Κέρκυρα, που μακριά από το νησί της έχει δύο ισοπαλίες με 0-0 και έχει σκοράρει μόλις μία φορά!

ΠΝΤ: 18/12 (15:00)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 3
ΤΡΟΪΚΑ: Παππάς, Δημόπουλος, Μπιτσίδης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Λόπεζ (τιμωρ.) - Χωρίς νέα προβλήματα η Κέρκυρα.
SPREAD: ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 3-0, Δόξα Δράμας-ΟΦΗ 0-1, Παναιτωλικός-ΟΦΗ 1-0. / ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 0-0, ΑΕΚ-Κέρκυρα 1-0, Κέρκυρα-Ολυμπιακός 0-4.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Με δύο γκολ στην Κέρκυρα και ένα ακόμα στην Κρήτη, ο Θανάσης Τσίγκας θα έχει λόγους να χαίρεται κόντρα στον ΟΦΗ. Ο επιθετικός της Κέρκυρας ήταν εκείνος που στο παιχνίδι πριν δύο χρόνια στο Ηράκλειο είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους φιλοξενούμενους, αλλά και εκείνος που έκανε τη διαφορά στο νησί των Φαιάκων σκοράροντας δύο φορές! Η ιστορία μας συνεχίζεται αν προσθέσουμε πως ως παίκτης της Λάρισας έχει σκοράρει επίσης δύο φορές κατά του ΟΦΗ, έχει πετύχει ένα γκολ και έχει δώσει δύο ασίστ ως παίκτης του Ατρομήτου εις βάρος των Κρητικών και γενικές γραμμές το νόημα το πιάσατε.
ΕΥΡΩ: Ύπουλο παιχνίδι... Ο ΟΦΗ μοιάζει το φαβορί και το 1,73 της Sportingbet μπορεί να είναι η επιλογή σας, ωστόσο θα σταθούμε στην παράδοση. Οι δύο ομάδες συνηθίζουν μεταξύ τους τα μεγάλα σκορ, με αποκορύφωμα ένα προ τετραετίας 3-4 στο Ηράκλειο, οπότε καλό είναι να ψάξουμε το over. Το βρίσκουμε στην ίδια εταιρία στο 2,25 για πάνω από 2,5 γκολ!

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Να ‘τανε το 21 και να ‘τανε το... 1-1! Πριν φτάσουμε στο μακρινό παρελθόν των δύο ομάδων, έχουμε και λίγο πιο πρόσφατο. Τη σεζόν 1997-98 οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε επίπεδο Β’ Εθνικής, με το σκορ και στα δύο παιχνίδια να είναι ισόπαλο στο 1-1. Πριν την παρένθεση, ο Άρης είχε τη μερίδα του λέοντος με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, ενώ ο Παναιτωλικός έχει να θυμάται μόνο τη νίκη του 1977 στο Αγρίνιο.

ΠΝΤ: 18/12 (17:15)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 3
ΤΡΟΪΚΑ: Κουκουλάκης, Γούκος, Τρύφων
ΚΟΥΡΕΜΑ: Χωρίς νέα προβλήματα ο Άρης. - Ντολεζάι, Άντι (τραυμ.)
SPREAD: Πανιώνιος-Άρης 2-1, Άρης-Παναθηναϊκός 3-1, Αστέρας Τρίπολης-Άρης 1-0. / Παναιτωλικός-ΑΕΚ 0-2, Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0, Παναιτωλικός-ΟΦΗ 1-0.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Όσο πλησιάζει ο Δεκέμβριος, τόσο μεγαλώνει το ενδεχόμενο κάποιοι παίκτες να μην είναι εδώ την επόμενη χρονιά! Ο Νέρι Καστίγιο είναι αναμφίβολα ένας από εκείνους, καθώς είναι δεδομένη η απογοήτευση των ανθρώπων του Άρη προς το πρόσωπό του, ενώ υπάρχει και έστω φιλολογικό ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Ο Μεξικάνος επιθετικός καλείται να αποδείξει ότι δεν είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής του Άρη τη φετινή περίοδο και στο ματς με τον Παναιτωλικό πιθανόν να είναι η τελευταία του ευκαιρία.
ΕΥΡΩ: Ο Άρης είναι η πιο απρόβλεπτη ομάδα του πρωταθλήματος, γεγονός που τον έχει φέρει πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Το ματς με τον Παναιτωλικό είναι από εκείνα που πρέπει να κερδίσει πάση θυσία και ο άσος του 1,70 στη Vistabet είναι η επιλογή μας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΕΚ

Είναι το στοίχημα της αγωνιστικής! Όχι με τη μορφή που έχει πάρει ολοκληρωτικά πλέον η λέξη, αλλά με την παλαιά της μορφή. Στοίχημα για την ΑΕΚ του Νίκου Κωστένογλου που κάνει μια τρελή πορεία τον τελευταίο καιρό και έρχεται με φόρα και από την Αυστρία. Στοίχημα για τον Ατρόμητο και για τον Γιώργο Δώνη που έχουν μεγάλα όνειρα και ψάχνουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή τους. Στοίχημα και για τον κόσμο στο Περιστέρι, που δεν πρέπει να δει το ματς ως... ρεβάνς του τελικού Κυπέλλου τον περασμένο Απρίλιο.

ΠΝΤ: 18/12 (17:15)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasport 2
ΤΡΟΪΚΑ: Σπάθας, Ευθυμιάδης, Γκάγκας
ΚΟΥΡΕΜΑ: Χωρίς νέα προβλήματα ο Ατρόμητος. - Με τα γνωστά προβλήματα η ΑΕΚ.
SPREAD: Ξάνθη-Ατρόμητος 3-0, Ατρόμητος-Εργοτέλης 1-0, ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-1. / Παναιτωλικός-ΑΕΚ 0-2, ΑΕΚ-Κέρκυρα 1-0, ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Δεν είναι είδηση ότι ο Γιώργος Δώνης έχει μια ιδιαίτερη φιλοδοξία να αναδεικνύεται σε παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες και μια λίγο πιο ιδιαίτερη στα ματς με την ΑΕΚ. Η επιθυμία του ίσως να γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν αναλογιστούμε πως τον τελευταίο καιρό δείχνουν να έχουν χαλάσει οι σχέσεις του με τη διοίκηση, με βαθμό που ακούγονται και σενάρια αντικατάστασής του με τον Τάκη Λεμονή. Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς είναι κρίσιμο για τον Έλληνα τεχνικό, αλλά και για τον Ατρόμητο που ξεκίνησε με φόρα και στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζεται με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.
ΕΥΡΩ: Από τα πιο ανοικτά παιχνίδια της αγωνιστικής, αφού μπορεί να καταλήξει προς οποιαδήποτε πλευρά! Εκείνο που δύσκολα μπορεί να αλλάξει είναι το πλήθος των γκολ. Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος έχει πετύχει οκτώ γκολ κι έχει δεχτεί τέσσερα, δηλαδή έχουμε δύο γκολ ανά αγώνα, ενώ η ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια κινείται σταθερά ανάμεσα στα δύο με τρία γκολ. Συνεπώς, αν πρέπει να στοιχηματίσουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι καλύτερο είναι το under 2,5 που προσφέρεται με απόδοση 1,60 στην Sportingbet.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μετά από πέντε παιχνίδια εκτός έδρας, η χαρά για τα Γιάννινα αγνοείται! Μόλις μια ισοπαλία έχουν κατορθώσει να πάρουν οι Ηπειρώτες και στο Καραϊσκάκη μοιάζει με υπέρβαση να καταφέρουν να δώσουν συνέχεια. Ειδικά σε έναν Ολυμπιακό που μοιάζει εκπληκτικά φορμαρισμένος και σκοράρει ακατάπαυστα. Έστω κι αν η τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων, έφερε τον ΠΑΣ να πανηγυρίζει την επιτυχία και την ισοπαλία με σκορ 2-2 τον Μάρτιο του 2010.

ΠΝΤ: 18/12 (19:30)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 1
ΤΡΟΪΚΑ: Στυλιάρας, Αργυρός, Σταματόγλου
ΚΟΥΡΕΜΑ: Χωρίς νέα προβλήματα ο Ολυμπιακός. - Βίλα (τραυμ.), Μπακαγιόκο (έλυσε τη συνεργασία του)
SPREAD: Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0, Κέρκυρα-Ολυμπιακός 0-4, Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 4-0. / Εργοτέλης-Γιάννινα 2-1, ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 2-2, ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τον Χρήστο Πατσατζόγλου, για τον Τάσο Πάντο, ακόμα και για τον Ζαουάντ Ζαΐρι, ο οποίος είναι και ο πιο πρόσφατος που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και λογικά ένα... χειροκρότημα θα το πάρει. Πώς γίνεται, όμως, να μην μιλήσουμε για τον παίκτη που έχει σκοράρει σε τέσσερα συνεχόμενα ματς, τον εκπληκτικό αριθμό των οκτώ γκολ; Ο Μάρκο Παντέλιτς αποδεικνύεται λίρα εκατό για αυτά τα παιχνίδια και την Κυριακή θέλει να συνεχίσει το σερί του απέναντι στον Άγιαξ της Ηπείρου.
ΕΥΡΩ: Με τη φόρα που δείχνει να έχει πάρει ο Ολυμπιακός στα τελευταία παιχνίδια, κανονικά θα ψάχναμε στο over 3,5 που έχει και εντυπωσιακή απόδοση (2,45 στη Bwin)! Πιο ρεαλιστικά, όμως, κι επειδή ο ΠΑΣ μέχρι τώρα έχει ταβάνι τα τρία γκολ παθητικό, πάμε για over 2,5 με απόδοση 1,60 στην ίδια εταιρία.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα