Τα είπε με Σπυρόπουλο

Τα είπε με Σπυρόπουλο

Gazzetta team
Τα είπε με Σπυρόπουλο

bet365

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας φέρεται να είχε τετ α τετ με τον Νίκο Σπυρόπουλο με θέμα την ανανέωση του συμβολαίου του αριστερού μπακ.

Ο Γόντικας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Derby», φέρεται να μίλησε με τον διεθνή αμυντικό για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, μια και το συμβόλαιο του με το τριφύλλι ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Σπυρόπουλος θα μπορεί σε λίγες μέρες (από 1η Γενάρη) να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο επιθυμεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και έτσι ο πρόεδρος των πρασίνων του μίλησε για τις προθέσεις της πράσινης διοίκησης.

Ο Δημήτρης Γόντικας έκανε μια πρώτη ενημέρωση στον «Σπυρό» πριν από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και φέρεται να του πρότεινε μείωση των αποδοχών του (είναι στις 350.000 ευρώ)! Πάντως, πολλά θα εξαρτηθούν και από το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα