Έδωσαν ξανά χαρά!

Έδωσαν ξανά χαρά!

Gazzetta team
Έδωσαν ξανά χαρά!

bet365

Η αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο Ιδρυμα βρεφών «Μητέρα» και μοίρασε δώρα, χαμόγελα, αυτόγραφα στα μικρά παιδιά. «Πολιορκήθηκε» ο Λέτο!

Ο Παναθηναϊκός πήγε στο ίδρυμα που βρίσκεται στο Ιλιον με τη συνοδεία του μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Στράτο Σωπήλη, τον επιχειρησιακό διευθυντή, Βαγγέλη Πέτσο, τον επιμελητή ποδοσφαιρικού τμήματος, Γρηγόρη Παπαβασιλείου, ενώ τους παίκτες εκπροσώπησαν ο Σεμπαστιάν Λέτο, ο Σίλβα Κλέιτον, ο Γκέργκελι Ρούντολφ, ο Κουίνσι Οβούσου, ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, ο Γιόσου Σαριέγκι, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο Αλέξανδρος Ταμπάκης, ο Σπύρος Φουρλάνος, ο Τάσος Λαγός και ο Χάρης Μαυρίας.

Τους πράσινους υποδέχτηκε ο διοικητής του ιδρύματος, Δημήτρης Βεζυράκης και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, ενώ τους ξενάγησε στο «Μητέρα» (σ.σ. φιλοξενεί παιδιά που δεν έχουν γονείς και προσπαθεί να βρει παρένθετους).

Ο κύριος Βεζυράκης μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται από το Ίδρυμα: «Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να βοηθήσουμε τα παιδιά που δεν έχουν γονείς. Είναι ένα έργο δύσκολο και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σ’ αυτή μας την προσπάθεια έχουμε αρωγό τον Παναθηναϊκό. Τον ευχαριστούμε για την «υιοθεσία» που έκανε, προσφέροντας στα παιδιά τη δυνατότητα να βλέπουν τους αγώνες της ομάδας. Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω, είμαι πολύ χαρούμενος που αποδεχτήκατε την πρόσκλησή μας».

Από την άλλη, ο Στράτος Σωπήλης ευχαρίστησε το ίδρυμα «Σας ευχαριστούμε κι εμείς που επιλέξατε τον Παναθηναϊκό για τη σημαντική αυτή κίνηση», με τον Γιόσου Σαριέγκι να αναφέρει: «Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αυτό το ίδρυμα για τα παιδιά. Αυτές τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων που είναι δύσκολα για όσους δεν έχουν οικογένεια, είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε δίπλα τους και τα βλέπουμε να μας χαμογελούν. Δίνει και σε μας δύναμη αυτή η επίσκεψη για να παίξουμε και για λογαριασμό αυτών των παιδιών».

Για την επίσκεψη μίλησε και ο Χάρης Μαυρίας, τονίζοντας: «Οτιδήποτε δίνει χαρά στα παιδιά είναι σημαντικό και πρέπει όλοι μας να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τα βοηθήσουμε». Επίσης, ανακοινώθηκε ότι ο Παναθηναϊκός και το «Μητέρα» θα συνεργαστούν, προκειμένου να μπορούν τα παιδιά από το ίδρυμα να πηγαίνουν στο γήπεδο και να παρακολουθούν αγώνες.

Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού έδωσαν δύο αναμνηστικά, με το ένα να είναι ένα κάδρο της Ευρώπης. Ο Σεμπαστιάν Λέτο ήταν αυτός που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα μοιράζοντας δώρα, μπάλες και φανέλες στα μικρά παιδιά, με αυτά να σκαρφαλώνουν πάνω του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα