Πού είναι τα λεφτά Βλάση;

Πού είναι τα λεφτά Βλάση;

Δήμος Μπουλούκος
Πού είναι τα λεφτά Βλάση;

bet365

Σήμερα ενδεχομένως να είναι η καταληκτική ημερομηνία για να βάλει ο Πρίγκιπας τα 15 εκατομμύρια ευρώ και το gazzetta.gr καταγράφει τις παλινωδίες και τις καθυστερήσεις στην υπόθεση!

Το κουβάρι των καθυστερήσεων άρχισε να ξετυλίγεται την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, όταν υπεγράφη - με σημαντική καθυστέρηση - το προσύμφωνο της εισόδου του πρίγκιπα Σουλτάν στον Παναθηναϊκό στη συνάντηση που είχαν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της κάθε πλευράς.

Οπως αναγραφόταν στο M.o.U. ένας από τους βασικούς όρους για να ολοκληρωθεί η συμφωνία ήταν ότι πρέπει μέχρι τις 21 Νοεμβρίου ο Αλ Σαούντ να καταθέσει σε ειδικό λογαριασμό, ως προκαταβολή, το ποσό των 15 εκατ. ευρώ το οποίο στη συνέχεια θα περάσει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός όταν επέλθει και η τελική συμφωνία. Ωστόσο από τότε έχουν περάσει περισσότερες από 20 ημέρες και κανείς δεν έχει δει τα χρήματα, καθώς δεν έχουν μπει πουθενά! Σύμφωνα με τον Τσάκα το χαρτί από σκανδιναβική τράπεζα θα είναι σήμερα στα χέρια του Τζίγγερ!

Ωστόσο δύσκολα γίνεται πιστευτός καθώς όλο αυτό το διάστημα, από τις 21 Νοεμβρίου και μετά, ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα με απανωτές δηλώσεις μετέφερε για... αργότερα την κατάθεση των χρημάτων, δίχως μέχρι τώρα να έχει πείσει για του λόγου το αληθές. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές από τις δηλώσεις του, καθώς υπάρχει αντικειμενική δυσκολία να συγκεντρωθούν όλες οι συνεντεύξεις του αυτό το διάστημα, καθώς ως γνωστόν ο Τσάκας είναι λαλίστατος και μιλάει παντού!

Στις 21 Νοεμβρίου, μιλώντας στην εκπομπή «Δίκη», είπε: « Καμία παράταση δεν ζητήθηκε. Όποιοι ξέρουν να διαβάσουν το MoU ξέρουν ότι η 21 Νοεμβρίου που αναγραφόταν ήταν ενδεικτική ημερομηνία. Ξεκινήσαμε με τέσσερις μέρες καθυστέρηση λόγω τυπολατρίας της ΠΑΕ. Κάνουμε έλεγχο σε 2,5 εβδομάδες, ενώ άλλοι έλεγχοι στην ΠΑΕ γίνονταν σε 2,5 μήνες . Ξαναλέω πως εφόσον στις 30 έχουμε καταθέσει τα χρήματα -και ανεξάρτητα από το αν θα έχει ψηφιστεί η τροπολογία- εμείς θα νιώθουμε ιδιοκτήτες.»

Περίμεναν όλοι λοιπόν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου για να δουν το χρώμα του χρήματος αλλά και πάλι τίποτα. Ο συνεργάτης του Σαουδάραβα υποψήφιου επενδυτή, ενώ είχε δεσμευτεί ότι τα χρήματα θα παρουσιάζονταν στο τέλος του μήνα, αυτός τα γύρισε για Παρασκευή, που λόγω αργίας στην Σαουδική Αραβία, ήταν να μεταφερθούν για Σάββατο, κάτι που σημαίνει ότι τα χρήματα επειδή ήταν κλειστές οι τράπεζες, θα εμφανίζονταν τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου.

Το μεσημέρι, όμως της Δευτέρας και νέα παράταση. Μιλώντας στον Novasportfm, είπε: «Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι έχουμε καθυστερήσει στις ημερομηνίες. Δεν υπολογίστηκαν σωστά τα πράγματα. Ο έλεγχος τελείωσε τη Παρασκευή που μας πέρασε. Μας δόθηκε ο έλεγχος, ήρθε στα χέρια μου την Τετάρτη και εχθές το βράδυ ήταν στη Τζέντα. Μεταφρασμένες παιδιά και αν δείτε την τελική έκθεση θα καταλάβετε τι δουλειά έγινε σε αυτό το τριήμερο από τις μεταφράστριες και πως δούλεψαν. Την Πέμπτη θα ανακοινωθεί το τελικό πλάνο για τη διεκπεραίωση της δουλειάς».

Μόνο που δεν ξεκαθάρισε για ποια Πέμπτη, καθώς ούτε στις 8 Δεκεμβρίου έγινε τίποτα! Το απόγευμα εκείνης της Πέμπτης έβγαλε την εξής ανακοίνωση με την οποία αναφέρθηκε σε παράταση τριών ημέρων: «Το επενδυτικό πλάνο με βάση την αρχική συμφωνία, αν και εκπρόθεσμο, είναι, από την πλευρά μας, εν απολύτω ισχύ. Εντός τριών εργάσιμων ημερών, θα έχουν προσκομισθεί όλα τα απαραίτητα τραπεζικά έγγραφα που καλύπτουν την αρχική συμφωνία, ανοίγοντας το δρόμο για την υπογραφή του συμφώνου μεταβίβασης των μετοχών, εν αναμονή της ψήφισης του σχετικού νόμου που επιτρέπει κάτι τέτοιο.»

Πέρασε και η Δευτέρα και τίποτα! Το βράδυ έκανε νέες δηλώσεις με τις οποίες έλεγε: «Αύριο αυτό που θα δείτε, θα είναι καλύτερο από αυτό που περιμένουν όλοι». Δεν το είδαμε για να το κρίνουμε άρα δεν μπορούμε να σας πούμε τίποτα καθώς ούτε χθες Τρίτη μπήκαν τα χρήματα με τον ίδιο να αποδίδει την καθυστέρηση στους δικηγόρους! «Μπορεί να μην προλάβουν απόψε», έλεγε και πλέον όλοι περιμένουμε σήμερα Τετάρτη κάποιες εξελίξεις. 'Η μήπως αύριο Πέμπτη, ή την Παρασκευή; Εχει ο Θεός!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα