«Δεν αξίζαμε το μηδέν»

«Δεν αξίζαμε το μηδέν»

Gazzetta team
«Δεν αξίζαμε το μηδέν»

bet365

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έχει ούτε έναν βαθμό στο Europa League είναι κάτι που δεν άξιζε η ομάδα βάσει της εικόνας της σε όλα τα ματς.

Το μεγάλο κίνητρο των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για τον αυριανό (τελευταίο) αγώνα στην Αυστρία με αντίπαλο την Στουρμ Γκρατς είναι το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει πάρει ακόμη έστω έναν βαθμό στον όμιλο που μετέχει του Europa League. Αυτό υποστήριξε επί της ουσίας και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Dimi:

-Ποιο είναι το κίνητρό σας;

Μόνο και μόνο το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δεν είναι από τα ματς που παίζεις κάθε μέρα. Τα ευρωπαϊκά έχουν άλλη αίγλη κι αυτό είναι κίνητρο για κάθε παίκτη προκειμένου να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

-Το «μηδέν» στη βαθμολογία είναι ένα μεγάλο βάρος που πρέπει να πετάξετε;

Δεν το αξίζαμε αυτό το μηδέν. Αξίζαμε να πάρουμε τουλάχιστον κάτι. Δεν πρέπει να το δούμε έτσι. Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένουμε με ανυπομονησία για να παίξουμε και θέλουμε να έχουμε καλή εικόνα. Αν έχουμε καλή εικόνα, θα έχουμε και καλό αποτέλεσμα.

-Στο προηγούμενο ματς με τη Στουρμ Γκαρτς, ουσιαστικά οι αντίπαλοι σας το έκλεψαν μέσα από τα χέρια. Αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο.

Φυσικά. Ήταν λυπηρό που χάσαμε όπως χάσαμε, όμως κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Θα κοιτάξουμε να έχουμε καλή εικόνα. Να δώσουμε το 100% και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα