Ζημιές λόγω εφορίας και Τούμπα
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ως οφείλει, δημοσίευσε σήμερα στον γραπτό Τύπο τον ισολογισμό της, για την περίοδο από 1 Ιουλίου 2010 έως 30 Ιουνίου 2011. Από τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν, που προκύπτει ότι για την συγκεκριμένη περίοδο ο σύλλογος είχε ζημίες της τάξης των 2.837.057,09 ευρώ, ενώ κατά την προηγούμενη αυτές ήταν 2.306.029,78.
Προκύπτει μια διαφορά των 531.000 ευρώ ανάμεσα στις δύο χρήσεις και όπως λένε στην Μικράς Ασίας αυτά προήλθαν από την αύξηση στον φορολογικό συντελεστή της τάξης του 45%, για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, αλλά και για τα βελτιωτικά έργα στην Τούμπα το καλοκαίρι του 2010.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Κουβεντίδης στους Galacticos by Interwetten: «Δεν υπήρχε ούτε βίντεο, ούτε ζόρι στη μεταγραφή Κωνσταντέλια - λογαριασμοί στα social media περνούν γραμμή»
- Super League:Πρόστιμα σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Ηρακλή, Παναθηναϊκό και Άρη
- Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουβεντίδης, στους Galacticos by Interwetten
