Με Παπαστεριανό στην Τρίπολη
Ευχάριστα ήταν τα νέα στην προπόνηση της Πέμπτης για τον Μίχαλ Πρόμπιερζ. Ο Πολωνός τεχνικός είδε τον Μανώλη Παπαστεριανό να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, κι έθεσε εαυτό στην διάθεση της τεχνικήυς ηγεσίας για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.
Αντίθετα, ο Νέρι Καστίγιο δεν πήρε μέρος αφού ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, χωρίς πάντως να εκφράζονται ανησυχίες για την κατάστασή του. Παρ’ όλα αυτά, η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
