Έτοιμοι Κουίνσι, Σαριέγκι!
Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός και ο Βάσκος κεντρικός αμυντικός πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού και φώναξαν παρών για την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης. Ο Κουίνσι είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση και ο Σαριέγκι είχε υποστεί αιμάτωμα, όμως και οι δύο θα αγωνιστούν στην Πλατεία την Κυριακή.
Το νέο πρόβλημα που προέκυψε για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ακούει στο όνομα Ζέκα καθώς ο νεαρός Πορτογάλος μέσος κατά την διάρκεια της προπόνησης, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό ισχύο, συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα και απείχε μόνο από το δίτερμα για προληπτικούς λόγους.
Ατομικά προπονήθηκαν οι Χριστοδουλόπουλος και Νίνης.. Τέλος, ο Ιωαννίδης κατά την διάρκεια του διπλού υπέστη κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική και αποχώρησε.
Στη σημερινή προπόνηση το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις 1v1, δίτερμα με έμφαση στην τακτική και δίτερμα σε τρία γκρούπ εναλλάξ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
