Αναβολή λόγω συσκότισης!
Λίγο πριν ξεκινήσει η παρουσίαση του Αναστασιάδη έπεσε ο γενικός διακόπτης της αίθουσας και έτσι υπήρξε συσκότιση. Από την στιγμή που δεν υπήρχαν τα κλειδιά για να ανοίξουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τον πίνακα και να σηκώσουν τον διακόπτη υπήρξε αναβολή της συνέντευξης Τύπου. Έτσι και αλλιώς ο Αναστασιάδης έπρεπε να μεταβεί στην προπόνηση και δεν υπήρχε άλλος διάθεσιμος χρόνος.
Όπως ανακοίνωσε ο ΠΑΣ η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στις Ζωσιμάδες στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης. Η ομάδα των Ιωαννίων γνωστοποίησε ότι η συνέντευξη αναβλήθηκε για τεχνικούς λόγους, που είχαν να κάνουν με τον φωτισμό της αίθουσας Τύπου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
