Μπήκε ο Μάρα
Δίχως ανάσα και σε δυνατούς ρυθμούς συνέχισε την προετοιμασία της η Ξάνθη για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό το Σάββατο στα Πηγάδια. Το ευχάριστο νέο σήμερα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη ήταν ο Μπογκντάν Μάρα, που έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού της Σκόντα. Αντίθετα, οι Παύλος Καθάριος, Βλάσης Καζάκης, Θοδωρής Βασιλακάκης και Λάζαρος Γκατσολάρι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Μάλιστα, ο τελευταίος θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο την επόμενη εβδομάδα. Τέλος, όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης με μπάλα και ασκήσεις τακτικής, με τον Ουζουνίδη να χωρίζει σε ομάδες τους παίκτες του και να δοκιμάζει διάφορα σχήματα.
Σε απόδοση 1.533 στην vistabet.com η νίκη της Ξάνθης επί του Λεβαδειακού
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
