Δεν μας τα λέτε καλά κύριε Λίνεν...

Δεν μας τα λέτε καλά κύριε Λίνεν...

bet365

Ο Θανάσης Λιοντζόπουλος γράφει για όσα δεν είδε ο Έβαλντ Λίνεν, αλλά και την άγρια ομορφιά των πλέϊ-οφ αν πάρει το εισιτήριο ο Παναθηναϊκός.

Πολλούς λόγους μπορεί να βρεις για τους οποίους νίκησε ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ. Κάποιος μπορεί να μιλήσει για την ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, την αγωνιστική ωριμότητά τους σε σύγκριση με τους ταλαντούχους πιτσιρικάδες της ΑΕΚ ή ακόμη και την… βενζίνη που έριξε στο πράσινο όχημα ο Γιάννης Αλαφούζος μοιράζοντας χρήματα. Είναι σαν να πηγαίνεις σε μία κούρσα για δύο με περισσότερα οκτάνια στη βενζίνη σου!

Πολλά από αυτά δεν είδε ο Έβαλντ Λίνεν και προφανώς ξέφυγαν από το μπλοκάκι του. Ο Γερμανός δεν πήρε χαμπάρι στο δεύτερο ημίχρονο το κλείδωμα που του έκανε ο Φάμπρι, με τους χαφ του Παναθηναίκού και τον Ζέκα να μπλοκάρουν τις πάσες από την άμυνα στο κέντρο, τον Κορδέρο που είναι κινητήριος μοχλός να βγαίνει νοκ άουτ και τον Πετρόπουλο να βολοδέρνει απέναντι σε δύο επίσης ψηλούς σέντερ μπακ, που τον καθάρισαν στεγνά.

Οι πλαινοί χαφ του Παναθηναϊκού υπερείχαν σε ταχύτητα και τεχνική, ενώ το σημαντικό είναι ότι ο Μαυρίας κυρίως βοήθησε πολύ αμυντικά τον Μαρίνο με αποτέλεσμα να φαίνεται πολύ συμπαγής η άμυνα. Ο Σειταρίδης από την άλλη έκανε μεγάλο ματς και η ποιότητά του έκανε μπαμ και από το πιο… μακρινό κάθισμα στο αχανές ΟΑΚΑ!

Ο Παυλής που θα μπορούσε να μπει σφήνα ανάμεσα στους δύο ψηλούς σέντερ μπακ του ΠΑΟ μπήκε μετά το 0-2, με τους Πράσινους να κάνουν πλάκα στο τέλος με πάσινγκ γκέιμ. Την πιο μεγάλη της φάση η ΑΕΚ την έκανε από το λάθος του Πίντο, όμως κύριε Λίνεν αυτές οι φάσεις δεν πιστώνονται στην Ένωση, αλλά στην αμυντική γραμμή του ΠΑΟ, που μετά τον Μπουμσόνγκ φαίνεται ότι κάνει δώρα και ο Πίντο.

Αν συμφωνήσουμε με τον Φάμπρι ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένα ψηλό οικοδόμημα με πολλούς ορόφους που θέλει ακόμη… βάψιμο, η ΑΕΚ του Λίνεν γκρεμίζει τον τελευταίο καιρό ό,τι έχτιζε με πολύ κόπο και ιδρώτα! Τα grouptherapy θέλουν τον καιρό τους για να βγουν σε καλό, τα επεισόδια σε προπονήσεις φέρνουν... φουρτούνες και ένας Πετρόπουλος δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη. Ο Ανάκογλου που αποκτήθηκε μέσα από τα χέρια του ΠΑΟ δεν έχει αξιοποιηθεί ακόμη, θαρρείς και η ΑΕΚ έχει καλύτερους παίκτες!

Η ΑΕΚ πρέπει να κρατήσει τα τρεξίματά της, τη ζωντάνια της, το πάθος, την διάθεση, αλλά να κόψει τις δηλώσεις, οι παίκτες και ο προπονητής της να δουν κατάματα την αλήθεια και, περισσότερα να κάνουν στο γήπεδο, παρά να λένε. Πράξεις δηλαδή και όχι λόγια, αλλιώς ο κόσμος της που την στηρίζει με βροχές και κρύα θα φεύγει πικραμένος. Δεν μπορεί, ο Λίνεν να μην δει τη γύμνια της αμυντικής του γραμμής, τον Κουτρουμπή που ήταν… αλλού. Τον Γκερέιρο που πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων αρκετές στημένες φάσεις, αν και είναι εξπέρ, αλλά και την αδυναμία του ίδιου ποδοσφαιριστή να κάνει μετά τη ντρίπλα, σπριντ…

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καμιά υπερομάδα αλλά ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο. Το ξύπνημά του φάνηκε όχι από το δεύτερο ημίχρονο από το 40΄ και το αισιόδοξο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν δεμένοι και κάποιες φορές στο δεύτερο ημίχρονο βρίσκονταν με κλειστά μάτια. Ο Ζέκα ήταν πιο διψασμένος κι από ταξιδιώτη στην έρημο, ο Σο με τον Βιτόλο καθάριζαν τις σταγόνες των κιτρινόμαυρων φάσεων, όπως υαλοκαθαριστήρας με καινούργιο λάστιχο!

Αν ο Φιγκερόα θυμίζει τον Αργεντίνο παικταρά στη συνέχεια και με τα δυνατά χαφ που έχει ο ΠΑΟ, θα αυξήσει και την αποτελεσματικότητά του, έχοντας και βοήθεια από τον απόντα κόντρα στην ΑΕΚ, Τοτσέ. Το σημαντικότερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟ είναι να διατηρήσει αυτό το μάτι που γυαλίζει και κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους και να σταματήσει τις…γκέλες. Γιατί, Κατίδηδες δεν υπάρχουν κάθε αγωνιστική!

Αν καταφέρει ο Παναθηναϊκός να πάρει την 5η θέση, θα αποκτήσουν πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον τα πλέϊ-οφ. Με έναν ΠΑΟΚ που βγάζει φωτιές στην επίθεση και έτοιμο για όλα, τον Αστέρα Τρίπολης να πατάει γερά στα πόδια του εντός και εκτός έδρας και τον Τσιώλη να λέει τα καλύτερα έρχονται και τον Ατρόμητο να δείχνει τα… νέα δόντια του στην επίθεση (Μάντζιος και όχι μόνον)!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε μέσω του Μίτσελ να βρει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα κερδίζοντας νέους ποδοσφαιριστές και δείχνοντας το μέγεθος και την ποιότητα του ρόστερ του για τα ελληνικά δεδομένα. Και από ό,τι φαίνεται θα προσπαθήσει να κερδίσει το έντονο χειροκρότημα του κόσμου του, με καλό ποδόσφαιρο, αλλά και με νίκες (τρέμε ΑΕΚ, ΠΑΟ;)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα