Από την Κρήτη… φιέστα!

Από την Κρήτη… φιέστα!

bet365

Ο Ολυμπιακός απέχει δύο νίκες από τη στέψη του ως πρωταθλητής και καλείται στην Κρήτη (19:30,NS2) να προσπεράσει το πρώτο εμπόδιο κόντρα στο ΟΦΗ. Νωρίτερα, Κέρκυρα-Πλατανιάς παίζουν για την παραμονή και Πανθρακικός-Ατρόμητος για επιστροφή στις νίκες.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Μπορεί να είναι κλισέ, αλλά είναι και πραγματικότητα! Η Κέρκυρα παίζει ένα ακόμα ματς ζωής ή θανάτου, έστω κι αν βρίσκεται πιο κοντά στο θάνατο! Οι Φαίακες κράτησαν ανοικτή τη μηχανική υποστήριξη χάρη στη νίκη τους επί του Πανιωνίου, ωστόσο κάθε ήττα από ‘δω και πέρα θα σκοτώνει και ένα ζωτικό τους όργανο. Απέναντι στον Πλατανιά, απ’ τον οποίο δεν έχει χάσει στο σύνολο των δύο αγώνων της προϊστορίας τους, η Κέρκυρα χρειάζεται μόνο νίκη για να μην χάσει την επαφή της με τον Άρη ή τη Βέροια και κυρίως για να μην χάσει την ελπίδα της. Στα δύο επόμενα ματς οι Φαίακες έχουν να παίξουν με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, πριν μπουν σε μια τελική ευθεία τεσσάρων αγωνιστικών-φωτιά και δεν έχουν περιθώριο να δουν την απόσταση να αυξάνεται. Ο Πλατανιάς μοιάζει πιο ασφαλής και ήρεμος. Χάρη σε ένα σερί τριών νικών κατάφερε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, όμως δεν μπορεί να επαναπαυτεί καθώς και για τους νεοφώτιστους ακολουθεί πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και θέλουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Σε 2.50 στην sportingbet η νίκη της Κέρκυρας επί του Πλατανιά

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: ΕΑΚ Κέρκυρας
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 2/3, 17:15 (NS1)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Κέρκυρα-ΑΕΚ 0-1, Κέρκυρα-Πανιώνιος 2-1, ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 3-1. / Πλατανιάς-Άρης 2-0, ΟΦΗ-Πλατανιάς 1-3, Πλατανιάς-ΑΕΚ 2-1.
EXIT POLL: 1: 2,70 Χ: 3,10 2: 3,11
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Ζουμπουλάκης (τραυμ.) - Αγκιλέρα (τιμωρ.), Ποτουρίδης (τιμωρ.), Ναζλίδης (τραυμ.), Κέστελς (τραυμ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Καλογερόπουλος, Δημόπουλος, Καραϊσαρίδης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση, αρχής γενομένης από αυτό το ματς, με τον Πλατανιά, που πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στον εαυτό μας, το συμπαίκτη μας, την ομάδα. Δεν χρειάζεται να λέμε λόγια. Το μόνο που μετράει είναι η μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να γίνει το Σάββατο και στην οποία θέλουμε και τη συμμετοχή του κόσμου. Ώστε να φθάσουμε στη νίκη που θα μας επιτρέψει να παλέψουμε ως το τέλος, διεκδικώντας τις ελπίδες που έχουμε. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σ’ ένα αντίπαλο, που, το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση – φαίνεται και απ’ τη συγκομιδή βαθμών. Εμείς, όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε το 100% μέσα στο γήπεδο, να νικήσουμε και να συνεχίσουμε την προσπάθεια ως το τέλος, ανατρέποντας τη σημερινή, αρνητική κατάσταση». Γιάννης Παπακώστας

«Η Κέρκυρα έχει λίγες ελπίδες αλλά έχει ακόμα επτά αγώνες και θα τα δώσουν όλα. Είναι παιχνίδι που κρίνονται πάρα πολλά και για τους δυο μας. Είναι τελευταία ευκαιρία για αυτούς να εξαντλήσουν τις ελπίδες που έχουν για παραμονή αλλά και εμείς θα κάνουμε σημαντικό βήμα παραμονής σε περίπτωση νίκης». Ζέλικο Κάλαϊτζιτς

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αν ζητούμενο ήταν το στοίχημα, τότε το under θα έπρεπε να μην είναι καν αποδεκτό για το συγκεκριμένο ματς. Τόσο ο Πανθρακικός, όσο και ο Ατρόμητος έχουν πετύχει τέσσερα γκολ στα τελευταία τους πέντε ματς, ενώ αμφότεροι τα τρία τα πέτυχαν μαζεμένα σε ένα παιχνίδι! Η ομάδα της Κομοτηνής κόντρα στον Λεβαδειακό και ο Ατρόμητος κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι Περιστεριώτες είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση, αφού μετά το διπλό στο στάδιο Καραϊσκάκη μετράνε τρία συνεχόμενα 0-0, έστω κι αν σε ορισμένες περιπτώσεις η λευκή ισοπαλία ήταν πλασματική. Βαθμολογικά αμφότεροι χρειάζονται τη νίκη, αφού ο Πανθρακικός έχει βρεθεί ξανά κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο Ατρόμητος – έστω κι αν δεν απειλείται άμεσα για την τέταρτη θέση – θέλει να μείνει κοντά σε Αστέρα και ΠΑΟΚ. Η προϊστορία είναι συντριπτικά υπέρ του Ατρόμητου, που έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα στον Πανθρακικό, ενώ στη μοναδική του επίσκεψη στην Κομοτηνή είχε κερδίσει με 3-0 τον Δεκέμβριο του 2009.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 2/3, 17:15 (NS2)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Πανθρακικός-Λεβαδειακός 3-0, ΠΑΣ-Πανθρακικός 0-0, Πανιώνιος-Πανθρακικός 2-0. / Ατρόμητος-Βέροια 0-0, Λεβαδειακός-Ατρόμητος 0-0, Ατρόμητος-ΠΑΣ 0-0.
EXIT POLL: 1: 3,20 Χ: 3,10 2: 2,65
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Χρήστου (τραυμ.), Κουτσόπουλος (τραυμ.) - Καραγκούνης (τραυμ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Κομίνης, Αλεξέας, Δημητριάδης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Είμαστε σε επικίνδυνο στάδιο. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή και θέλει προσοχή. Πολλές ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς. Εγώ είμαι ικανοποιημένος γιατί παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά ανησυχώ μέχρι να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Θέλω να πάμε μακριά και στο ταξίδι του Κυπέλλου. Δεν ξέρω αν μπορούμε να τα κάνουμε και τα δύο. Εύκολα ή δύσκολα, όμως, πιστεύω ότι θα το πετύχουμε. Να σωθούμε και να περάσουμε στους «4» του Κυπέλλου. Είναι δύσκολο να κάνουμε κάτι παραπάνω στο Κύπελλο γιατί μετά, αν περάσουμε, θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό Υπάρχουν όνειρα και όσο ζούμε ελπίζουμε». Παύλος Δερμιτζάκης

«Θα πρέπει να δείξουμε πάθος και δύναμη και να μπούμε δυνατά όπως με τα Γιάννενα γιατί ξέρουμε ότι ο Πανθρακικός είναι μία πολύ καλή ομάδα και θα μας δυσκολέψει αρκετά. Είναι μία πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και το δείχνει σε κάθε αγωνιστική. Δεν είναι τυχαίο αυτό καθώς έχει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ». Γιάννης Σκόνδρας

ΟΦΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πρώτο μεγάλο ματς της αγωνιστικής, με χαρακτήρα ντέρμπι και άρωμα από το παρελθόν. Βέβαια, βαθμολογικά ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί αφού έχει 34 βαθμούς διαφορά από τον ΟΦΗ, ο οποίος έχει εντονότερο κίνητρο για τη νίκη. Οι Κρητικοί έχουν τρεις συνεχόμενες ήττες με το ίδιο σκορ (σ.σ. 3-1) κι έχουν μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού, τα οποία σε περίπτωση που δεν κερδίσουν μπορούν να γίνουν εντονότερα. Το κύριο όπλο τους στο συγκεκριμένο ματς είναι η έδρα, όπου φέτος είναι πάρα πολύ ισχυροί κι έχουν την πέμπτη καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα με 22 βαθμούς σε δώδεκα παιχνίδια, όμως συνολικά έχουν πληρώσει τον εκτός έδρας απολογισμό τους. Ο Ολυμπιακός κατεβαίνει στην Κρήτη με σύμμαχο την παράδοση, αφού δεν έχει χάσει από το 2005, ενώ σε αγώνες πρωταθλήματος έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς. Επιπλέον, οι ερυθρόλευκοι μετρούν πέντε σερί εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, στις οποίες έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ!

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: «Θ. Βαρδινογιάννης»
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 2/3, 19:30 (NS2)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-1, ΟΦΗ-Πλατανιάς 1-3, Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 3-1. / Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-1, Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-2, Ολυμπιακός-Άρης 2-1.
EXIT POLL: 1: 8,70 Χ: 4,07 2: 1,55
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Παπάζογλου (τιμωρ.), Μονιάκης (τραυμ.), Χαριτωνίδης (τραυμ.) – Φουστέρ (ανετ.), Μοντεστό (τραυμ.), Ντιακιτέ (τραυμ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Κάκος, Βασιλειάδης, Σωτηρόπουλος
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Όλες οι ομάδες που έχουν από 27 βαθμούς και κάτω πρέπει να είναι σε εγρήγορση και ανησυχία. Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν από τη μία μέρα στην άλλη και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Έχουν μείνει επτά παιχνίδια, είναι εφτά τελικοί και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τα εφτά. Αυτό μας προβληματίζει ιδιαίτερα μιας και παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδος μακράν. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια να είμαστε αυτοί που πρέπει και να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι». Γιάννης Πετράκης

«Αυτό ακριβώς. Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα η οποία παίζει με πολύ μεγάλη ένταση. Διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές. Επίσης, ξέρουμε πολύ καλά τι είναι να παίζεις στην Κρήτη, στο γήπεδο του ΟΦΗ. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο. Και για αυτό δεν πηγαίνουμε με υπερβολική αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια, ώστε να είμαστε μαθηματικά πρωταθλητές όσο το δυνατόν πιο σύντομα, μέσα στο ίδιο μας το γήπεδο. Και για αυτό θα πάμε με σοβαρότητα και τη συγκέντρωση που χρειάζεται». Μίτσελ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ

Μοιάζει ως ένα από τα πιο… αδιάφορα ματς της αγωνιστικής. Κυρίως επειδή η Ξάνθη πολύ δύσκολα μπορεί να φιλοδοξεί να μπει στην πεντάδα, αλλά ούτε να κινδυνεύσει γίνεται, ενώ ο Λεβαδειακός μοιάζει να έχει ξεφουσκώσει και δεν έχει σχέση με την ομάδα που εντυπωσίαζε πριν ένα μήνα. Οι Βοιωτοί έχουν να κερδίσουν από τις 21 Ιανουαρίου και το διπλό στη Βέροια, συμπληρώνοντας πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη, έχουν τρεις αγωνιστικές χωρίς γκολ, ενώ στην έδρα τους δεν έχουν κερδίσει από τον Δεκέμβριο. Η ακριτική ομάδα πέρασε και από τη δική της ακμή στην παρακμή, που σηματοδοτήθηκε από τις ήττες από Ολυμπιακό και Βέροια στα Πηγάδια με το ίδιο σκορ, ωστόσο εκτός έδρας προέρχεται από τα διπλά σε Τούμπα και ΟΑΚΑ. Η προϊστορία είναι υπέρ των γηπεδούχων με ρεκόρ 5-3-1 στο πρωτάθλημα και την τελευταία νίκη της Ξάνθης στη Λιβαδειά να απαντάται τον Φεβρουάριο του 2006.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Δημοτικό Λιβαδειάς
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 3/3, 15:00 (NS1)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Πανθρακικός-Λεβαδειακός 3-0, Λεβαδειακός-Ατρόμητος 0-0, Αστέρας-Λεβαδειακός 1-0. / Παναθηναϊκός-Ξάνθη 0-1, Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-2, Ξάνθη-Βέροια 0-2.
EXIT POLL: 1: 2,15 Χ: 3,20 2: 4,50
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Χωρίς προβλήματα ο Λεβαδειακός - Ντίε (τιμωρ.), Βάλλας (τραυμ.)
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Αμπαρκιόλης, Ελευθερίου, Γουργιώτης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Στο πρωτάθλημα επειδή είμαστε κοντά στη πέμπτη θέση, προερχόμαστε από ανεπιτυχή αποτελέσματα και έχουμε ένα δύσκολο το ματς με την Ξάνθη κάναμε τις αλλαγές γιατί ίσως πετύχουμε τον στόχο της πέμπτης θέσης που για εμάς θα είναι πολύ καλός». Γιώργος Παράσχος (Λεβαδειακός)

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η παράδοση θέλει ΠΑΟΚ. Με συντριπτικά νούμερα. Η Τούμπα δείχνει να είναι και πάλι… φιλόξενη για τον δικέφαλο του βορρά, αφού ξεπέρασε την κοιλιά με νίκη επί του ΟΦΗ, νίκη επί της Κέρκυρας, νίκη επί του Λεβαδειακού στο κύπελλο και θέλει το ίδιο και κόντρα στον Πανιώνιο για να παραμείνει στο κυνήγι του Αστέρα. Ενδεχομένως να τον ξεπεράσει κιόλας, αφού την ίδια ώρα η ομάδα της Τρίπολης αγωνίζεται στα Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι έχουν 38 νίκες στο πρωτάθλημα εις βάρος του Πανιωνίου, οι κυανέρυθροι έχουν φύγει νικητές μόλις τέσσερις φορές, ενώ εννέα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Η τελευταία ζημιά που έκανε ο Πανιώνιος στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη χρονολογείται το 2006, ενώ στα τελευταία έξι ματς των δύο ομάδων και ανεξαρτήτου έδρας, ο δικέφαλος έχει κερδίσει τα πέντε. Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Πανιώνιος πήρε την ανάσα που ήθελε κόντρα στον Πανθρακικό και μπορεί να χαλαρώσει στην Τούμπα, καθώς τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πιο σημαντικά για να πάρει βαθμούς εκεί που μπορεί και να αποφύγει να μπλέξει και πάλι σε περιπέτειες.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Τούμπα
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 3/3, 17:15 (NS1)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-1, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0, ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 3-1. / Πανιώνιος-ΠΑΣ 0-1, Κέρκυρα-Πανιώνιος 2-1, Πανιώνιος-Πανθρακικός 2-0.
EXIT POLL: 1: 1,48 Χ: 4,60 2: 10,00
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Αθανασιάδης (τιμωρ.), Λαζάρ (τιμωρ.), Ολίσε (τραυμ.), Σταφυλίδης (τραυμ.), Γεωργιάδης (τραυμ.) – Αυλωνίτης (τιμωρ.), Ρόκας (τιμωρ.), Σάμαρης (τιμωρ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Ντίτσος, Αναστόπουλος, Κοντίζας
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Νομίζω ότι ο Πανιώνιος έχει μια πάρα πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Σίγουρα υπήρχε η αρχή του πρωταθλήματος όπου ήταν εξαιρετικός κι είχε συνεχόμενα καλά αποτελέσματα αλλά θεωρώ ότι όλες οι ομάδες περνάνε μια φάση όπου μπορεί να μην είναι στα καλύτερά τους. Νομίζω αυτή τη φάση την πέρασε κι ο Πανιώνιος, αλλά από την άλλη θεωρώ ότι είναι μια ομάδα που με όλες αυτές τις ανακατατάξεις που είχε στο υλικό της και παρότι αυτή τη στιγμή έφυγε ο προπονητής, ο κ. Ελευθερόπουλος ο οποίος έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά στην ομάδα, θεωρώ ότι ο Πανιώνιος είναι μέσα στους στόχους που είχε βάλει από την αρχή κι είναι μια ομάδα που αν μη τι άλλο έπαιξε - κατά διαστήματα - πολύ καλό ποδόσφαιρο». Γιώργος Δώνης

«Σίγουρα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έχουμε κάποια προβλήματα, όμως έχουμε μάθει να ζούμε με τις απουσίες. Τα κενά των παικτών που θα λείπουν μπορούν να καλυφθούν. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση, όμως πιστεύω ότι τον κοιτάξουμε στα ματιά. Τον σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά δεν θα μπούμε με φόβο». Κώστας Παναγόπουλος

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το επαρχιακό ντέρμπι έχει ευρωπαϊκό χαρακτήρα! Έστω κι αν το γήπεδο μόνο τέτοιο δε θα θυμίζει! Ο αγωνιστικός χώρος των Ζωσιμάδων θα είναι πρωταγωνιστής, όπως ήταν και στο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και με δεδομένη την επιβάρυνση από το ματς, αλλά και τις κακές καιρικές συνθήκες που αναμένονται την Κυριακή, ίσως εμποδίσει στη διεξαγωγή… αληθινού αγώνα ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Άγιαξ της Ηπείρου να θέλει τη νίκη για να διατηρήσει την πέμπτη θέση και να μην τον φτάσει στη βαθμολογία ο Λεβαδειακός, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ακριβώς τον ίδιο στόχο, αλλά με… θέα στη δεύτερη θέση. Η προϊστορία στα Γιάννινα είναι υπέρ των γηπεδούχων που έχουν κερδίσει τρία ματς κι έχουν ηττηθεί μόνο στο περυσινό αγώνα πρωταθλήματος. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Αστέρας έχει τρεις σερί νίκες εκτός έδρας και δεν έχει χάσει μακριά από την Τρίπολη μέσα στο 2013, ενώ ο ΠΑΣ, παρότι προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες έχει να δεχτεί γκολ τρία ματς κι έχει δεχτεί μόλις ένα στα τελευταία πέντε παιχνίδια του.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Ζωσιμάδων
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 3/3, 17:15 (NS3)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Πανιώνιος-ΠΑΣ 0-1, ΠΑΣ-Πανθρακικός 0-0, Ατρόμητος-ΠΑΣ 0-0. / Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-1, Βέροια-Αστέρας Τρίπολης 1-2, Αστέρας-Λεβαδειακός 1-0.
EXIT POLL: 1: 2,90 Χ: 3,00 2: 3,10
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Λίλα (τιμωρ.), Μιχαήλ (τιμωρ.), Φεγκρούς (τραυμ.), Ιωάννου (τραυμ.) – Μπαρτολίνι (τιμωρ.), Κοντοές (τραυμ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Τριτσώνης, Γκάγκας, Γεωργαράκος
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Ο Αστέρας έχει πολύ καλή ομάδα, έχει κάνει εξαιρετική πορεία, αναμενόμενη για μένα. Έχουμε δύσκολο έργο αλλά μας δίνεται μια ευκαιρία να κάνουμε μία νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. «Πιστεύω πως όποιος βγάλει περισσότερη ψυχή και δύναμη στον αγωνιστικό χώρο θα πάρει και το ματς. Ο αγωνιστικός χώρος είναι δύσκολος αλλά όποια ομάδα δείξει καρδιά θα πάρει και το παιχνίδι». Γιάννης Χριστόπουλος

«Μας ενοχλεί ότι το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση, όπως και τους παίκτες του ΠΑΣ. Ωστόσο, όπως ο Ολυμπιακός κέρδισε χθες, και εμείς θέλουμε να είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει παρά τις αντίξοες συνθήκες πρέπει να τα δώσουμε όλα για την νίκη μέσα στα Γιάννενα». Σάββας Τσαμπούρης

ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στόχος δεν είναι το πρωτάθλημα. Δεν είναι καν το Champions League, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορούμε να μιλάμε για την πέμπτη θέση. Δεν παύει, όμως, να πρόκειται για το αθηναϊκό ντέρμπι. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην έδρα της, στην οποία δεν έχει ηττηθεί μέσα στο 2013 και στην οποία έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια. Η Ένωση αντλεί τη δύναμή της από τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ και μετά την ήττα στα Χανιά έχει βρεθεί και πάλι σε δυσχερέστατη θέση και χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη. Απέναντί της έχει έναν Παναθηναϊκό που σε αντίθεση με εκείνη, αντλεί τη δύναμή του μακριά από την έδρα του, αλλά βέβαια το ΟΑΚΑ είναι η έδρα του! Οι πράσινοι έχουν 16 βαθμούς εκτός έδρας και 15 εντός, ενώ με τη νίκη τους πριν προηγούμενη αγωνιστική έχουν βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την είσοδο στην πεντάδα. Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης είναι ο Αντώνης Πετρόπουλος, που σίγουρα θέλει να σκοράρει εις βάρος του Παναθηναϊκού, ενώ σχετικά με την προϊστορία τα τελευταία δύο ματς με γηπεδούχο την ΑΕΚ έχουν λήξει με σκορ 2-0 υπέρ των κιτρινόμαυρων.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: OAKA
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 3/3, 19:30 (NS1)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Κέρκυρα-ΑΕΚ 0-1, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0, Πλατανιάς-ΑΕΚ 2-1. / Παναθηναϊκός-Ξάνθη 0-1, Άρης-Παναθηναϊκός 1-0, Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 3-1.
EXIT POLL: 1: 3,00 Χ: 3,00 2: 2,83
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Φούντας (τιμωρ.), Βλάχος (τραυμ.) – Τοτσέ (τραυμ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Σπάθας, Καρσιώτης, Καρατζίκας
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Έχω κουραστεί να μιλάω για τα ντέρμπι, δεν με ενδιαφέρουν. Αυτό που με απασχολεί είναι να σώσουμε την κατηγορία και αυτό είναι το σημαντικότερο όλων αυτή τη στιγμή. Σίγουρα οι οπαδοί περιμένουν πολλά από αυτά τα παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια είναι εξίσου σημαντικά για εμάς, σίγουρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το ματς. Σίγουρα θα είναι πολύ θετική αυτή η νίκη αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για τα επόμενα παιχνίδια. Μπορείς να ονειρεύεσαι μόνο όταν δουλεύεις σκληρά γιατί αλλιώς δεν θα τα πραγματοποιήσεις και αυτό ισχύει και για εμάς». Έβαλντ Λίνεν

«Προσπαθούμε να προπονηθούμε καλά, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει καλύτερα. Από εκεί και πέρα, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στους παίκτες τα σωστά κίνητρα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρέπει ουσιαστικά να εκμεταλλευτούμε όλες τις δυνατότητες που μπορούμε να έχουμε, ώστε να μπορέσει η ομάδα να παίξει καλά. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στην χειρότερη στιγμή της ιστορίας τους. Μεγάλες ομάδες, βαριές φανέλες, όμως δεν τα πηγαίνουν καλά σε αγωνιστικό επίπεδο». Φάμπρι

ΒΕΡΟΙΑ-ΑΡΗΣ

Είναι το τελευταίο χρονικά παιχνίδι, ωστόσο είναι από τα πιο σημαντικά βαθμολογικά. Η Βέροια χάρη στο διπλό στην Ξάνθη έχει αναστηθεί και ελπίζει πως με νίκη επί του Άρη θα πάρει μεγάλο προβάδισμα έναντι του αντιπάλου της για να παραμείνει στην κατηγορία. Οι κιτρινόμαυροι ταξιδεύουν στην Ημαθία με τη συμπαράσταση σχεδόν 3.000 οπαδών τους, προκειμένου να πάρουν το διπλό που θα διώξει τον εφιάλτη και θα τους οδηγήσει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Το πρόβλημα για τους φιλοξενούμενους είναι ότι θα στερηθούν των υπηρεσιών του Νταβίντ Αγκάνθο, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν μέσα στην εβδομάδα και τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανθρακικό που είναι δεδομένο ότι έχει επιβαρύνει κάποιους παίκτες. Η προϊστορία στη Βέροια είναι μοιρασμένη, με τους γηπεδούχους να έχουν πέντε νίκες, όσες έχει και ο Άρης, ενώ δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στην τελευταία τους αναμέτρηση, τον Φεβρουάριο του 2008, η Βέροια είχε επικρατήσει με 1-0.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας
ΩΡΑ ΚΑΛΠΗΣ: 4/3, 19:30 (NS2)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ατρόμητος-Βέροια 0-0, Βέροια-Αστέρας Τρίπολης 1-2, Ξάνθη-Βέροια 0-2. / Πλατανιάς-Άρης 2-0, Άρης-Παναθηναϊκός 1-0, Ολυμπιακός-Άρης 2-1.
EXIT POLL: 1: 2,45 Χ: 3,20 2: 3,63
ΛΕΥΚΑ-ΑΚΥΡΑ: Σνάουτσνερ (τραυμ.) - Αγκάνθο (τιμωρ.), Βελλίδης (τραυμ.).
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ: Παππάς, Ευθυμιάδης, Γρεβένης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: «Ο χρόνος που γίνεται και οι συνθήκες λένε ότι είναι σημαντικότατο παιχνίδι ως προς την υλοποίηση των στόχων. Το δυστύχημα είναι ότι ανταγωνιζόμαστε για τη σωτηρία, ενώ θα έπρεπε να ανταγωνιζόμαστε για κάτι υψηλότερο. Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και με αυτό το πνεύμα αντιμετωπίζουμε τον κάθε αντίπαλο. Εδώ και δύο μήνες, κάθε αγώνες είναι τελικός. Εμείς βιώνουμε εδώ και καιρό αυτή την κατάσταση και μετά από αυτό τον αγώνα και πάλι οι επόμενες αναμετρήσεις
θα έχουν την ίδια κρισιμότητα». Δημήτρης Καλαϊτζίδης

«Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί, να μην κάνουμε λάθη για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι. Όπως σημαντικά είναι και όλα τα επόμενα. Εδώ και αρκετό καιρό λέμε σε κάθε παιχνίδι πως είναι το πιο σημαντικό, αλλά, τελικά, όλα είναι σημαντικά! Θα πρέπει να βρεθούμε στην καλύτερή μας κατάσταση στο παιχνίδι αυτό. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει, όχι μόνο απ’ την πλευρά μας, αλλά και από τις άλλες ομάδες, όταν είμαστε σε αυτή τη βαθμολογική θέση, επτά αγωνιστικές πριν το τέλος. Από εκεί και πέρα αν είναι ελεγχόμενο το άγχος, ως ένα σημείο βοηθάει. Αν είναι υπερβολικό, δεν κάνει καλό». Γιάννης Μιχαλήτσος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα