«Έναν ΠΑΟΚ με υψηλούς στόχους» (vids)

«Έναν ΠΑΟΚ με υψηλούς στόχους» (vids)

Gazzetta team
«Έναν ΠΑΟΚ με υψηλούς στόχους» (vids)

bet365

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για όσα αφήνει πίσω του το 2012 και στους μετέπειτα στόχους του ίδιου και του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι με σταθερά βήματα η ομάδα κοιτάζει να ανεβάσει τα στάνταρ της.

Ο τεχνικός του δικέφαλου του Βορρά παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι της ομάδας στο youtube, όπου έκανε τον απολογισμό του 2012 και των όσων έχει πετύχει μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά, ο Δώνης μίλησε για το 2012:«Εντάξει ήταν μια γεμάτη χρονιά με πολλά συναισθήματα και θετικά και αρνητικά πράγματα. Νομίζω ότι κυρίαρχο ήταν αυτή η άσχημη στιγμή με τις τρεις ληστείες που είχα στο σπίτι και ειδικά την τελευταία με τις απαγωγές και όσα έγιναν. Ποδοσφαιρικά ήταν μια καλή χρονιά. Μια καλή χρονιά στην προηγούμενη μου ομάδα όπου φτάσαμε για δεύτερη χρονιά στον τελικό, όπου μια ομάδα σαν τον Ατρόμητο είναι πολύ δύσκολο να το κάνει για δύο συνεχόμενες χρονιές.
Δυστυχώς δεν πήραμε κάποιο τίτλο, αλλά ήταν πολύ καλή εμπειρία. Συγχρόνως, καταφέραμε η ομάδα να μπει στα πλέι οφ και να πάρει το καλό εισιτήριο για την Ευρώπη. Νομίζω μια καλή χρονιά για τη συνέχεια της καριέρας μου και του προπονητικού τιμ. Θεωρώ ότι κάναμε και την καλύτερη επιλογή να έρθουμε σε μια μεγάλη ομάδα, στο να διεκδικήσουμε κάτι μεγαλύτερο και κάτι σπουδαίο.
Και κλείνει μια χρονιά που θα έλεγα ότι είναι για την ομάδα ένα μεταβατικό στάδιο. Σίγουρα χάσαμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και αυτό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι μια αποτυχία. Από την άλλη έχουν γίνει κάποια πράγματα διαφορετικά στο να ετοιμάσουμε ένα πλάνο με μια νέα διοίκηση, μια ισχυρή διοίκηση όπου βγάζει τον ΠΑΟΚ από κάποια προβλήματα και υπάρχει σταθερότητα. Υπάρχουν αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές που πλέον συμμετέχουν στις υποχρεώσεις της ομάδας και έχουν πάρει αρκετές ευκαιρίες, ώστε να φτάσουμε σε ένα σημείο που να γίνουμε μια δυνατή ομάδα, με υγεία. Μια ανταγωνιστική ομάδα που να πετυχαίνει υψηλούς στόχους».
Για το εξάμηνο που είναι στην ομάδα και το μεταβατικό στάδιο τόνισε: «Πρώτα-πρώτα πρέπει να πω ότι ήμουν γνώστης των συνθηκών και πήρα τη απόφασή μου και έκανα την επιλογή μου. Ήξερα ότι υπήρχαν πιθανότητες να αλλάξει η διοίκηση της ομάδας. Ήμασταν τυχεροί σε αυτόν το κομμάτι και ότι πλέον έχουμε την οικονομική σταθερότητα και την υγεία με τα οικονομικά ώστε να δουλέψουμε απερίσπαστα και να φτιάξουμε αυτό που θέλουμε. Το πρώτο διάστημα κύλησε ομαλά και καλύτερα από ότι περίμενα, Σίγουρα η δουλειά που έχω αναλάβει θεωρώ ότι είναι αρκετά δύσκολη, από τις δυσκολότερες που έχω αναλάβει με τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν στην ομάδα γιατί είναι διαφορετικές από τα προηγούμενα χρόνια.
Από την άλλη όμως, με αυτή τη μεταβολή υπάρχει όραμα. Και αυτό δίνει σε όλους μας αισιοδοξία και μεγαλύτερη ευθύνη για αυτό που πρέπει να φτιάξουμε. Σίγουρα οι αλλαγές που έχουν γίνει δεν έχουν φέρει ιδιαίτερες αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι παρά μόνο την οικονομική σταθερότητα. Κοιτάμε σε μία δύσκολη μεταγραφική περίοδο να ανεβάσουμε τα στάνταρ μας ώστε να διεκδικήσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια τους στόχους που έχουμε και πιστεύω μεγαλύτερες αλλαγές θα γίνουν το καλοκαίρι ,όπου πάλι, βαδίζοντας με σταθερά βήματα, να φτιάξουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να το ευχαριστηθούμε εμείς και να κυνηγήσουμε τίτλους».
Δείτε όλη τη συνέντευξη στα video!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα