Και Ροντρίγκεζ, Ζοσουέ στο προσκήνιο
Δύο ακόμα ονόματα από την αγορά της ιβηρικής χερσονήσου προστέθηκαν στη λίστα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού όπως αναφέρουν τα Μέσα της Πορτογαλίας. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον κεντρικό αμυντικό Ροντρίγκες και τον μεσοεπιθετικό Ζοσουέ για τους οποίους υπάρχει πολύ καλή άποψη στο τμήμα σκάουτινγκ του Τριφυλλιού, όπως αναφέρει το «Goal».
Όσον αφορά τον πρώτο, αγωνίζεται στην Ρίο Αβέ, όπως ο Μαρσέλο που όμως δεν έπαιξε στο ματς με την Πάσος Φερέιρα και ήθελε επίσης να τον δει ο Ελευθεράκης, ενώ στο παρελθόν πέρασε για μία πενταετία από την Μπράγκα. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα έχει έρθει σε ρήξη με τον προπονητή του, Νούνο Εσπιρίτο και η διοίκηση του συλλόγου του έχει διαμηνύσει πως μπορεί αν θέλει να αποχωρήσει τον ερχόμενο Γενάρη.
Σχετικά με τον Ζοσουέ, η εξαιρετική εμφάνιση που έκανε στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης, όπου πέτυχε μάλιστα δύο γκολ στη νίκη με 3-2 της ομάδας του για το Λιγκ Καπ, ήταν αυτή που «ανάγκασε» τον Κώστα Ελευθεράκη να ασχοληθεί μαζί του. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός πάντως δεν αγωνίζεται βασικός στο πρωτάθλημα, όπου έχει έξι συμμετοχές με τις πέντε εξ αυτών να είναι ως αλλαγή, τα σχόλια τεχνικού συμβούλου του Τριφυλλιού όμως στους ανθρώπους της ομάδας ήταν ιδιαίτερα θετικά και αναμένεται να τον ξαναδεί το επόμενο διάστημα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.