H Σούπερ Λιγκ της «σφαγής»

Θοδωρής Βασίλης
H Σούπερ Λιγκ της «σφαγής»

bet365

Μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου και οι διαιτητές συναγωνίζονται ποιος θα κάνει το πιο χοντρό λάθος. Το gazzetta.gr σας παραθέτει τις διαιτητικές «σφαγές» από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

14η αγωνιστική
Πανθρακικός-ΑΕΚ 1-0


Ο Πανθρακικός παίρνει μία σπουδαία βαθμολογική νίκη με την διαιτησία του Ζαχαριάδη πάντως να βάζει το χεράκι της. Και αυτό γιατί το γκολ της ομάδας της Κομοτηνής ξεκινάει από φάση οφσάιντ του Παπαδόπουλου με την μπάλα να καταλήγει στον Βαϊρουά ο οποίος σημείωσε και το γκολ της νίκης.

13η αγωνιστική
Άρης-Ατρόμητος 1-1


Άλλο ένα παιχνίδι που ο Άρης έχει παράπονα από την διαιτησία του Γιώργου Δασκαλόπουλου αυτή την φορά. Οι Θεσσαλονικείς κρατάνε με νύχια και με δόντια το υπέρ τους σκορ, αλλά στο 89' ο ψυχωμένος Ατρόμητος ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Σκόνδρα ο οποίος όμως στην αρχή της φάσης έχει κατεβάσει την μπάλα με το χέρι.

12η αγωνιστική
Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 2-1


Μία από τις χειρότερες διαιτησίες του φετινού πρωταθλήματος έγινε στα Περιβόλια. Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος έκανε «πράματα και θάματα» αφού ακύρωσε κανονικό γκολ του Τοτσέ με το σκορ να είναι 0-0, ενώ στη συνέχεια ανακάλυψε πέναλτι σε ανατροπή του Κάλαϊτζιτς από τον Βυντρα δίνοντας το δικαίωμα στους γηπεδούχους να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων.

10η αγωνιστική
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-4


Η ΑΕΚ γνωρίζει βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-0, αλλά έχει δίκαια παράπονα για την διαιτησία του Αναστάσιου Σιδηρόπουλου. Και αν το πέναλτι του Ολυμπιακού και η αποβολή του Γιάγκου είναι σωστές, ο Δωδεκανήσιος ρέφερι κλείνει τα μάτια σε καταφανέστατο πέναλτι όταν ο Χολέμπας αποκρούει με το χέρι την σέντρα του Κοντοέ.

9η αγωνιστική
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 1-2


Ο ΠΑΟΚ φεύγει από τη Νέα Σμύρνη με τους τρεις βαθμούς της νίκης αλλά και με την βοήθεια του Γιώργου Κομίνη. Ο Δικέφαλος του Βορρά παίρνει κεφάλι στο σκορ με το πέναλτι του Αθανασιάδη μετά από χέρι του Ρόκα μέσα στην περιοχή σε μία φάση που ο άσος των Νεοσμυρνιωτών έχει δεχτεί πρώτα επιθετικό φάουλ, ενώ και το χέρι είναι από πολύ κοντινή απόσταση.

8η αγωνιστική
Άρης-Ολυμπιακός 2-2


Ο Ολυμπιακός έχει την πρώτη του απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα μένοντας στο 2-2 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη να έχει έντονα παράπονα για την διαιτησία του Αρετόπουλου. Οι «κίτρινοι» προηγούνται με τον Παπαστεριανό στο 3ο λεπτό, αλλά έξι λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός ισοφαρίζει με αμφισβητούμενο πέναλτι του Αμπντούν το οποίο προκαλεί την οργή των γηπεοδύχων.

7η αγωνιστική
ΠΑΟ-Αρης 1-1


Ο Άρης μπορεί να φεύγει από το ΟΑΚΑ με το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά φεύγει έχοντας έντονα παράπονα από την διαιτησία του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου. Οι «κίτρινοι« διαμαρτύρονται για τον καταλογισμό πέναλτι του Παπαζαχαρία στον Σισοκό που σήμαινε και την αποβολή του Έλληνα αμυντικού. Πάντως, η διαιτησία του Καλογερόπουλου εκείνη την βραδιά δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, αφού προηγουμένως υπήρχαν διαμαρτυρίες εκ μέρους του Παναθηναϊκού για πέναλτι στον Χριστοδουλόπουλο.

6η αγωνιστική
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 1-2


Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνωρίζει την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο με 2-1, με τους Ηπειρώτες να εκδηλώνουν τα παράπονά τους για την διαιτησία του Απόστολου Αμπάρκιολη. Συγκεκριμένα η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου διαμαρτύρεται για την φάση της ισοφάρισης του Πανιωνίου στο 36' όταν ο Πάντος μάρκαρε τον Καμπάνταη εντός περιοχής, όμως ο επιθετικός του Πανιωνίου έπεσε μόλις τον άφησε με τον Αμπάρκιολη να βλέπει παράβαση και να δείχνει την άσπρη βούλα.

5η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 0-0


Δίκαια παράπονα από την πλευρά του Παναθηναϊκού για την διαιτησία του Μιχαήλ Κουκουλάκη. Ο Ηρακλειώτης διαιτητής κλείνει τα μάτια σε καθαρή ανατροπή του Χριστοδουλόπουλου από τον Φούλοπ κάτι που σήμαινε πέναλτι αλλά και αποβολή για τον πορτιέρο των Αρκάδων.

4η αγωνιστική
Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-3


Ο ΠΑΟΚ κάνει επιβλητικό πέρασμα από την Ξάνθη με 3-0, αλλά ο Δικέφαλος παίρνει κεφάλι στο σκορ με ένα τραβηγμένο πέναλτι. Και αυτό γιατί ο Κάτσε ο οποίος κερδίζει την παράβαση έχει κάνει επιθετικό φάουλ. Επίσης την ίδια αγωνιστική Πανθρακικός (απέναντι σε Ολυμπιακό όπου το πρώτο γκολ είναι οφσάιντ) και ΠΑΣ Γιάννινα (ακυρώνεται γκολ του Άγιαξ στην Βέροια) έχουν παράπονα από την διαιτησία.

3η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-1


Ο ΠΑΟΚ καταφέρνει να γυρίσει το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον Δικέφαλο του Βορρά να φτάνει στη νίκη με γκολ του Αθανασιάδη από την άσπρη βούλα λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη διαμαρτύρεται για την απόφαση του Μήτσιου ο οποίος είδε χέρι σε σέντρα μέσα στην περιοχή και καταλόγισε την παράβαση.

2η αγωνιστική
Ξάνθη-ΑΕΚ 1-0


Η ΑΕΚ γνωρίζει την ήττα στα Πηγάδια πληρώνοντας τα λάθη της αλλά και την υπερβολική δεύτερη κίτρινη στον Κουρέλλα. Η Ένωση μπορεί να μην ήταν καλύτερη από την Ξάνθη αλλά έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται για την αποβολή του Κουρέλλα αφού η δεύτερη κίτρινη στον πιτσιρικά είναι τραβηγμένη έως αδικαιολόγητη.

1η αγωνιστική
Βέροια-Ολυμπιακός 1-2


Ο Ολυμπιακός ξεκινάει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με νίκη μέσα στην Βέροια, μία εξέλιξη που ίσως να ήταν διαφορετική αν δεν ακυρωνόταν λανθασμένα γκολ του Ιωάννου στο 0-0 όταν ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα