Επαφές στην Ισπανία ο Άρης

Επαφές στην Ισπανία ο Άρης

Gazzetta team
Επαφές στην Ισπανία ο Άρης

bet365

Οι ανακατατάξεις στη διοίκηση του Άρη αλλάζουν και τις προτεραιότητες στο θέμα του προπονητή και πλέον οι «κίτρινοι» αναζητούν λύση για τον πάγκο τους από την ιβηρική χερσόνησο.

Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής παραιτήθηκαν και εκεί που ο Γιάννης Αναστασίου φερόταν ως το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, πλέον η νέα διοίκηση στρέφεται προς Ισπανία. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος είναι επιφορτισμένος με την εύρεση του νέου τεχνικού, ο οποίος πρέπει να κάνει... restart στην ομάδα, έτσι ώστε να αλλάξει το κλίμα και να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

Η επιλογή του λοιπόν πρέπει να γίνει με σύνεση και οι διοικούντες ποντάρουν στην εμπειρία και την κρίση του. Μάλιστα, φέρεται να έχει προχωρημένες συζητήσεις με Ισπανό προπονητή, ο οποίος δεν αρνητικός να αναλάβει τον Άρη, παρά τα προβλήματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα