«Ήταν πέναλτι το χέρι του Χολέμπας»
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας για τα ματς της δέκατης αγωνιστικής στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
ΑΕΚ-Ολυμπιακός: «Το πέναλτι δόθηκε σωστά στον Ολυμπιακό γιατί ο Γιάγκο κρατά τον Μήτρογλου. Όταν η επόμενη κίνηση του επιτιθέμενου είναι να σκοράρει, τότε υπάρχει και αποβολή. Υπήρχε χέρι του Χολέμπας κι έπρεπε να δοθεί πέναλτι, γιατί το χέρι του ήταν απλωμένο και μεγαλώνει τον όγκο του σώματος. Ο βοηθός έπρεπε να πάρει θέση, αλλά η τελική απόφαση ανήκει στον διαιτητή. Η φάση πριν έχει ξεκινήσει από οφσάιντ, αλλά μένουμε στην καίρια φάση, αυτή του πέναλτι».
ΟΦΗ-Βέροια: «Είχαμε καλή διαιτησία. Μόνο ο δεύτερος βοηθός δεν πρέπει να ήταν καλός στη γεωμετρία γιατί έχανε τις ευθείες. Είχαμε δύο περιπτώσεις οφσάιντ εκατέρωθεν».
ΠΑΣ Γιάννινα-Skoda Ξάνθη: «Ο διαιτητής ήταν καλός. Στον δεύτερο βοηθό έφυγαν δύο φάσεις που δεν έπρεπε, ενώ σε μία δύσκολη φάση για το αν η μπάλα πέρασε ή όχι τη γραμμή, πήρε τη σωστή απόφαση
Λεβαδειακός-Άρης: «Είχαμε καλή διαιτησία. Δεν είναι όλες οι κάρτες μέσα στην περιοχή θέατρο. Το να βγάζεις σε έναν παίκτη δεύτερη κίτρινη για θέατρο δεν είναι τόσο απλή υπόθεση».
Ατρόμητος-Πανιώνιος: «Η διαιτησία στο Περιστέρι ήταν πολύ καλή, δεν υπήρχαν προβλήματα».
ΠΑΟΚ-Πλατανιάς: «Ο διαιτητής έδωσε σωστά και τα δύο πέναλτι, σε ανατροπή το πρώτο και σε χέρι το δεύτερο.
Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης: «Δόθηκε σωστά ένα πέναλτι στον Αστέρα Τρίπολης για ανατροπή».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
