Νίνης: «Έφυγα πικραμένος»

Νίνης: «Έφυγα πικραμένος»

Gazzetta team
Νίνης: «Έφυγα πικραμένος»

bet365

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Σωτήρης Νίνης, όπου μεταξύ άλλων τονίζει πως νιώθει ιδιαίτερα δικαιωμένος που έφυγε από την Ελλάδα για την Πάρμα!

Ο διεθνής άσος μίλησε στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ:

Για την γνώμη που έχουν στην Ιταλία για το Ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Δεν έχουν την καλύτερη άποψη για εμάς. Οι παίκτες δε παρακολουθούν εμάς, προτιμούν μεγαλύτερα πρωταθλήματα. Μας βλέπουν μόνο όσοι ασχολούνται αρκετά με το ποδόσφαιρο και δυστυχώς έχουν κακή άποψη»

Για την Πάρμα:
«Έχουμε 3 νίκες σερί, η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Όμως αυτό δεν αρκεί, πρέπει να έχουμε διάρκεια. Αυτό είναι το ζητούμενο και έτσι μόνο θα μπορέσουμε να ανέβουμε και φτάσουμε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η αλλαγή στην τακτική είναι πολύ σημαντικό κομμάτι και δουλεύω σε αυτό το πλαίσιο για να αφομοιώσω όλες τις αλλαγές, κάτι που δεν είναι εύκολο να γίνει».

Για την κρίση στην Ελλάδα και την άποψη των Ιταλών:
«Ρωτάνε συνέχεια για την κατάσταση στην Ελλάδα, ενδιαφέρονται πολύ και ειδικά τις μέρες που ήταν να ψηφιστούν τα μέτρα όλοι με ρωτούσαν. Ξέρουν την κατάσταση και δε μπορούν να καταλάβουν γιατί μία χώρα σα την Ελλάδα έχει τέτοια προβλήματα».

Για το όνειρο του και αν το έχει εκπληρώσει:
«Το όνειρο μου από μικρό παιδί ήταν να παίξω μπάλα. Είμαι πραγματικά πολύ τυχερός που μπόρεσα να το πετύχω. Νοιώθω δικαιωμένος που έφυγα με όσα γράφονται με βοηθούν να καταλάβω πόσο καλά έκανα. Υπήρξαν άνθρωποι που είπαν πολλά γύρο από το όνομά μου χωρίς να με ξέρουν. Δεν θέλω να πω ονόματα, δεν υπάρχει λόγος. Έτσι κι αλλιώς ο κόσμος καταλαβαίνει».

Για την διαφορά ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία:
«Το περιβάλλον στην Ελλάδα σε πιέζει υπερβολικά πολύ και δε σε αφήνει να χαρείς την δουλειά σου. Εδώ είναι δύσκολα αλλά μπορείς να χαρείς αυτό που κάνεις. Η πίεση στον ΠΑΟ είναι πολύ μεγάλη και από τους φιλάθλους γιατί είναι μία τεράστια ομάδα και πρέπει πάντα να νικάει».

Για τους στόχους του και τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν:
«Θέλω να είμαι υγιής, έχω περάσει πολλές δύσκολες στιγμές αλλά γύρισα δυνατός. Έχω μάθει να είμαι δυνατός, να στέκομαι στα πόδια μου. Ζω μόνος και δουλεύω από πολύ μικρός, από τα 13 μου συγκεκριμένα και έχω ωριμάσει από τότε».

Για τον χαρακτήρα του και τα δύο σοβαρά ατυχήματα που είχε:
«Είμαι πολύ μεγάλο πειραχτήρι από τότε που ήμουν στο σχολείο μέχρι και σήμερα. Μάλιστα στο παρελθόν είχα και δύο ατυχήματα που θα μπορούσε να είχαν αποδειχτεί μοιραία και ήταν και τα δύο με ποδήλατο. Μάλλον δε το έχω πολύ με το ποδήλατο απ' ότι φαίνεται».

Για την σχέση του με τα λεφτά και την μεγαλύτερη σπατάλη που έχει κάνει:
«Όλα τα χρήματα πηγαίνουν στους γονείς μου, δεν είμαι σπάταλος. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ σαν σπατάλη είναι το αμάξι που έχω πάρει, τίποτα άλλο».

Για τον τρόπο που έφυγε από την Ελλάδα:
«Θα μπορούσα να φύγω με καλύτερο τρόπο, αυτό όμως αφορά την διοίκηση, όχι τον σύλλογο. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο μέγεθος, είναι πάρα πολλά πράγματα, ενώ η εκάστοτε διοίκηση είναι μόνο πρόσωπα. Αυτό πάντως που με έχει πικράνει περισσότερο από όλα δεν έχει να κάνει με εμένα αλλά με τους δύο αρχηγούς, τον Καραγκούνη και τον Κατσουράνη. Δεν πρέπει να γίνονται έτσι κάποια πράγματα. Είναι οι αρχηγοί της Εθνικής Ελλάδος, έφτασαν ψηλά έχουν κατακτήσει το Γιούρο. Αν δεν τους ήθελαν για αγωνιστικούς λόγους, θα έπρεπε τουλάχιστον να τους σεβαστούν, όμως αυτό δυστυχώς δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Δε μας σέβονται και αυτή είναι και μία τεράστια διαφορά σε σχέση με την Ιταλία. Εδώ σέβονται τους παίκτες και αυτό μετράει πολύ.

Έχω νοιώσει αρκετές φορές να με έχουν βάλει στο στόχαστρο χωρίς να με ξέρουν. Εγώ δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν δεν έχω δημιουργήσει ποτέ σε κανέναν πρόβλημα και δεν έχω δώσει δικαίωμα.

Όμως άκουγα και διάβαζα διάφορα πράγματα. Απίστευτα ψέματα και ανακρίβειες. Δεν είπα ποτέ όχι στην κριτική, αυτό μάλιστα είναι επιθυμητό και με βοηθάει. Αλλά όχι να λένε πράγματα για μένα χωρίς να με ξέρουν. Δεν ξέρουν ποιος είμαι, όπως ούτε εγώ ξέρω αυτούς. Και στην τελική δεν με ενδιαφέρει να τους γνωρίσω».

Τέλος, για την Εθνική τόνισε πως:
«Στόχος όλων μας είναι να τα καταφέρουμε και να πάμε στην Βραζιλία. Όλοι το θέλουμε πολύ και πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα