«Χρειαζόμαστε τώρα ηρεμία»

Απόστολος Παγώνης
«Χρειαζόμαστε τώρα ηρεμία»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στεναχωρημένος από την ήττα της ομάδας του εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Ο Έλληνας τεχνικός μάλιστα ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μη του γίνουν ερωτήσεις.

Ο προπονητής του Πλατανιά Χανιών μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε τα εξής:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια και την καλή εικόνα που παρουσίασαν στη Τούμπα. Ήμασταν πειθαρχημένοι, κλείσαμε τους διαδρόμους και προσπαθήσαμε να απειλήσουμε μέσα από αντεπιθέσεις. Τις περισσότερες φορές τα καταφέραμε, πλην των φάσεων που δεχτήκαμε τα γκολ. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, χρειάζεται ηρεμία και σε αυτές τις περιπτώσεις τη λύση τη δίνει η διοίκηση».

Ο Χατζηνικολάου στην συνέχεια μίλησε για τον ΠΑΟΚ.
«Δε θέλω να δεχτώ ερωτήσεις, γιατί είναι πολλά άσχημα αποτελέσματα και δεν έχουμε καλή διάθεση. Ο ΠΑΟΚ μέσα στη Τούμπα, ήταν πάντα πιεστικός, κατάφερε να πάρει άλλους τρεις πόντους χωρίς πολλές φάσεις. Μετά το πέναλτι , ανοιχτήκαμε και δεχτήκαμε φάσεις. Έτσι ήρθε και το δεύτερο γκολ».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα