Ανακοινώθηκε ο Λίνεν!

Ανακοινώθηκε ο Λίνεν!

Gazzetta team
Ανακοινώθηκε ο Λίνεν!

bet365

Οι παλινωδίες της διοίκησης της ΑΕΚ συνεχίζονται, το δεδομένo deal χάλασε, όμως, τελικά τα βρήκαν και ο Γερμανός τεχνικός θα είναι ο επόμενος προπονητής της Ενωσης.

Mετά την αρνητική εξέλιξη στο θέμα με τον Κονσεϊσάο, ο Γερμανός πρώην τεχνικός του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού φαινόταν το φαβορί. Ωστόσο αρχικά διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό, με αποτέλεσμα το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΚ που έγινε το πρωϊ στα Σπάτα, να μην επικυρώσει τη συμφωνία.

Κάνε εγγραφή στην sportingbet και πάρε μπόνους 100%

Το μεσημέρι, όμως, τελικά επήλθε συμφωνία στο οικονομικό αφού όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr, ο Εβαλντ Λίνεν τόνισε πως θα αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και με 150.οο ευρώ. Ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να βρίσκεται το βράδυ στην Αθήνα για τελειώσει και τυπικά το θέμα, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας η συμφωνία των δύο πλευρών.

Σκοπός των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να ξεκινήσει προπονήσεις με τον «δικέφαλο» αύριο.

Η ανακοίνωση για τον Λίνεν

Λίγο μετά τις 16:00 η ΑΕΚ ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Γερμανό τεχνικό τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον προπονητή Ewald Lienen για συμβόλαιο έως τις 30/6/2013 με δικαίωμα επέκτασης εως τις 30/6/2014».

Καμία συνάντηση Χάβου-Δέλλα

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι δεν υπήρξε καμία συζήτηση-συναντηση σήμερα μεταξύ του Μάκη Χάβου και του Τραΐανού Δέλλα μια και ο Έλληνας τεχνικός δεν θέλησε να πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο ραντεβού που είχε με τον Δέλλα θεωρώντας ότι τόσο τον ιδιο όσο και τον πρώην άσο της ΑΕΚ τους χρησιμοποιούν ο Δημητρέλος και οι υπόλοιποι της διοίκησης για να καλύψουν όποτε είναι αναγκαίο αυτό τις κωμικές κινήσεις-επιλογές τους.

Μάλιστα τόσο ο Μάκης Χάβος όσο και ο Τραϊανός Δέλλας απορούσαν για τις φήμες ότι φέρεται να απάντησε αρνητικά ο Τράι σε πρόταση του Χάβου να συνεργαστούν από την στιγμή που το προγραμματισμένο σημερινό τους ραντεβού δεν έγινε ποτέ και ούτε καν μίλησαν στο τηλ. Όπως γίνεται εύκολα διανοητό η διαρροή υποτιθέμενου «όχι» του Δέλλα στον Χάβο έγινε με στόχο την εξυπηρέτηση σκοπών των διοικούντων της ΠΑΕ ΑΕΚ και δη του Δημητρέλου.

Η αλήθεια είναι πως γελάει ο κόσμος και διασύρεται δυστυχώς το όνομα της ΑΕΚ παντοιοτρόπως από τις παλινωδίες και από τις τραγικές έως κωμικές κινήσεις πανικού από τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα