Για γκρέμισμα η Λεωφόρος!

Για γκρέμισμα η Λεωφόρος!

Gazzetta team
Για γκρέμισμα η Λεωφόρος!

bet365

Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος κ. Λιβιεράτος ανακοίνωσε πως θα κατατεθεί το Προεδρικό Διάταγμα για τη Διπλή Ανάπλαση στο οποίο η Λεωφόρος προορίζεται για γκρέμισμα!

Το μοναδικό διαπραγματευτικό ατού του Παναθηναϊκού για το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όσον αφορά την υπόθεση της Διπλής Ανάπλασης φτάνει στην τελική του ευθεία για να χαθεί καθώς προωθείται το γκρέμισμα.

Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικών Αλλαγών, κ. Λιβιεράτος ανακοίνωσε πως θα κατατεθεί την 1η Νοεμβρίου το Προεδρικό Διάταγμα που έχει υπογραφεί από τους υπουργούς και αφορά τη Διπλή Ανάπλαση. Το Διάταγμα θα κατατεθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας ώστε εάν περάσει να γίνει νόμος του κράτους!

Υπενθυμίζουμε πως το Προεδρικό Διάταγμα περιέχει την έκδοση άδειας για το γκρέμισμα της Λεωφόρου, την κατασκευή εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό και την ολοκλήρωση του εμπορικού κέντρου.

Από την πλευρά του, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός βρέθηκε προ τετελεσμένων γεγονότων και δεν μπόρεσε να αντιδράσει, ενώ η ΠΑΕ δεν προσπάθησε καθόλου. Η μοναδική ελπίδα είναι προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας καθώς πρέπει να περάσει από εκεί για να γίνει πράξη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται ο Ερασιτέχνης να προσβάλει ως αντισυνταγματικό το Προεδρικό Διάταγμα, ενώ το θέμα είναι πως θα αντιδράσει ο Γιάννης Αλαφούζος, από τη στιγμή που θέλει και προγραμματίζει την επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα