Σκέψεις για παράταση ΑΜΚ
Στόχος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» είναι να συγκεντρωθεί το ποσό των 3,1 εκατ. ευρώ ώστε να καλυφθεί το ποσό που αντιστοιχεί στο 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ. Στο Σωματείο από τις εγγραφές έχουν μαζευτεί 2.222.990 ευρώ και υπάρχει η σκέψη επιμήκυνσης της περιόδου ως τα μέσα ή τα τέλη Οκτωβρίου.
Για τους παλιούς μετόχους η προθεσμία ήταν αρχικά προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί στις 21 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως οι νέοι μέτοχοι έχουν μόλις εννέα ημέρες για να συμμετέχουν.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
