Χάρις: «Σύντομα από κοντά»

Χάρις: «Σύντομα από κοντά»

Gazzetta team
Χάρις: «Σύντομα από κοντά»

bet365

Ο Κίθ Χάρις μιλάει για την εμπλοκή του στην ΑΕΚ και τονίζει ότι το «κιτρινόμαυρο» πρότζεκτ προχωράει κανονικά, όπως έχει σχεδιαστεί, ωστόσο δεν ήταν αποκαλυπτικός για το Deal υπογραμμίζοντας ότι πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί.

«Συνεχίζουμε εντατικά τον έλεγχο των στοιχείων. Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο. Καταλαβαίνετε ότι για τέτοιες συμφωνίες και σε τέτοιες διαπραγματεύσεις απαιτείται η μέγιστη μυστικότητα ή η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη», δηλώνει αρχικά στην Sportday ο Χάρις που προσθέτει:

«Καταλαβαίνω την αγωνία σας, αλλά ορισμένα πράγματα δεν γίνεται να κοινοποιηθούν πριν από την ολοκλήρωσή τους,αφού το παραμικρό μπορεί να βλάψει την πορεία και την κατάληξη των διαπραγματεύσεων. Και είμαι σίγουρος πως κανείς δεν θέλει κάτι τέτοιο. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα από κοντά», κατέληξε ο 59χρονος Άγγλος τραπεζίτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα