Αρης, Χάρις και αλήθειες

Αρης, Χάρις και αλήθειες

Γιώργος Τσακίρης Γιώργος Τσακίρης
Αρης, Χάρις και αλήθειες

bet365

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για το ματς της Κυριακής, τους υποψήφιους επενδυτές και όσα... καλύπτονται, για τις νέες κωλοτούμπες και την κιτρινόμαυρη Πυγμαχία!

Τούτες τις μέρες, ή αν προτιμάτε τις ώρες, όλος ο κιτρινόμαυρος πλανήτης όφειλε να ασχολείται με τον αγώνα της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Αρη και το πώς θα κατορθώσει η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου να φτάσει στην κατάκτηση της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα.

Προσωπικά είχα προσαρμόσει τη σκέψη και το μυαλό μου στο συγκεκριμένο θέμα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Μέχρι φυσικά να ξεκινήσει αυτή η... λαίλαπα γλειψίματος από πολλά ΜΜΕ για όσα γίνονται στο παρασκήνιο (και όχι στο προσκήνιο) και αφορούν το ενδεχόμενο αλλαγής, επιτέλους, στο κομμάτι που αφορά τα... αφεντικά της ΑΕΚ.

Ξαφνικά η πλειονότητα των ΜΜΕ (χωρίς να έχουν ιδέα και απλά μεταφέροντας όσα τους λένε οι άνθρωποι που ασχολούνται με το ενδιαφέρον Βιντιάδη με τη συνεισφορά του Χάρις) και κάποιων επίδοξων ΑΕΚαρχών μπαίνουν στη διαδικασία να μας αναδείξουν τα πρόσωπα που... παίζουν μπάλα και τη σημασία και σπουδαιότητα της παρουσίας των Βιντιάδη (πατέρα και γιου), Χάρις στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Αρη...

Προσωπικά χέστηκα! Ειλικρινά σας μιλάω και συγχωρέστε με για τη γλώσσα μου: χέστηκα αν θα 'ρθει ο Κιθ Χάρις και ο Βιντιάδης μπαμπάς, ή ο Βιντιάδης γιος... Αδιαφορώ! Εγώ θέλω η ΑΕΚ γκολ να βάζει που έλεγε και το σύνθημα. Επίσης ουδόλως μ' απασχολεί αν θα είναι στο ΟΑΚΑ ο Μελισσανίδης, ο Ξενιάδης, ο Κοζώνης, ο Λάτσης και ο Σπύρος ο Μπιμπίλας... Αυτό είναι το θέμα;

Η ουσία είναι τι θα κάνουν μακριά από το ΟΑΚΑ οι Βιντιάδης και Χάρις. Αν θα τοποθετηθούν σε μία σειρά από ερωτήματα που οι ίδιοι έχουν θέσει ουσιαστικά με τη στάση τους και το γεγονός πως παρουσιάζουν (ή έστω παρουσιάζονται) συνέχεια νέες απαιτήσεις για να διαπιστώσουν αν θα κινηθούν για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Ας μην προσπαθήσω να απαριθμήσω τα πρόσωπα που ως ενδιαφερόμενα για την ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν κάνει παρέλαση από Νέα Φιλαδέλφεια παλαιότερα έως και ΟΑΚΑ τα τελευταία χρόνια. Μη θυμηθώ ανακοινώσεις από τα μπουθ του γηπέδου της Νέας Σμύρνης τότε που τα ίδια ΜΜΕ έκαναν επίθεση σε εμένα και κάποιους άλλους συναδέλφους γιατί... τα χώναμε σε υποψήφιο επενδυτή και αναφέραμε εκείνον και τον εκπρόσωπό του αστείους και πουθενάδες. Αργότερα βέβαια δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Δυστυχώς το ίδιο έγινε και με τους Θανόπουλους και τους Αδαμίδηδες... Ομως θαρρώ πως όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ελληνας (άρα και ο ΑΕΚτσής) έχει κοντή μνήμη και αυτό το πληρώνει ακριβά...

Από το Λονδίνο πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν (και οι οποίοι αγαπάνε και ασχολούνται σοβαρά με την ΑΕΚ) πως ο Κιθ Χάρις δεν έχει εστιάσει στο «πρότζεκτ ΑΕΚ». Ο,τι δηλαδή υπάρχει κάτι άλλο που τον φέρνει στα μέρη μας. Βέβαια στα ΜΜΕ διαβάζετε πως θα έχει σημασία η παρουσία του Χάρις στο ΟΑΚΑ και γιατί να ερχόταν διαφορετικά... Πατήστε σε μία ιντερνετική ειδησεογραφική αγγλική αναζήτηση σε πόσα μέρη – γήπεδα ανά τον κόσμο έχει δώσει το παρών ο συγκεκριμένος άνθρωπος και θα εμπεδώσετε πως αυτή η ενέργεια από μόνη της δεν έχει καμία ουσία και σημασία.

Σε ό,τι αφορά τον Βιντιάδη Junior αυτό που ισχυρίζονται όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο χώρο που δραστηριοποιείται είναι πως δεν μπορεί σε καμία περίπτωση (και τονίζω τη λέξη: καμία) να πάρει στις... πλάτες του την ΠΑΕ ΑΕΚ και όσα την... ακολουθούν σχετικά με τα χρήματα που πρέπει να δοθούν.

Τα παραπάνω ίσως να τα διαβάσατε κάποιοι (και) στην εφημερίδα «LiveSport» και στο ιδιαίτερα ουσιαστικό ρεπορτάζ της προ μία – δυο ημερών. Οσο για τα χρήματα που μπορεί να φέρει ο Χάρις (και που δεν έχει να βάλει ο Βιντιάδης στο βαθμό που χρειάζεται) από το Αζερμπαϊτζάν ή από οπουδήποτε αλλού, εμένα δεν μ' απασχολεί. Αρκεί αυτοί που κάνουν τώρα τα κουμάντα να έχουν κλειδώσει από παντού πως τα πάντα θα είναι ξεκάθαρα και ΚΑΘΑΡΑ!

Το γεγονός ότι τον ρόλο του... κουμπάρου έχει (σύμφωνα με όσα έχουν γράψει όλοι) ο Σταύρος Αδαμίδης προφανώς και θα έπρεπε να πονηρεύει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τους ανθρώπους που ασχολούνται σε καθημερινή βάση με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στους διοικούντες την ΑΕΚ στους οποίους βγάζω το καπέλο για την προσπάθειά τους (ειδικά σε Δημητρέλο – Μπόβαλη) μέχρι σήμερα και έξω από το συγκεκριμένο θέμα. Αλλά και σε εκείνους που γνωρίζουν ακριβώς πώς έχει το... παιχνίδι και κάνουν την... πάπια για προσωπικό συμφέρον τη στιγμή που αυτό που (υποτίθεται πως) αγαπάνε παραμένει στην εντατική, διασωληνωμένο και με ανάγκη για αίμα!

Στο παρασκήνιο της υπόθεσης φέρεται να συνδέεται και το όνομα του Ηλία Μπρουσιανού, μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΚ και των Supporters. Αυτός λοιπόν προφανώς και οφείλει πρώτος απ' όλους να εξηγήσει στον κόσμο τι ακριβώς συμβαίνει. Διότι μετά θα είναι αργά για όλους...

Κι εκεί που μαθαίνεις ότι έρχονται οι Βιντιάδηδες και ο Χάρις, πληροφορείσαι ταυτόχρονα πως θα μπουν ορκωτοί λογιστές για να ψάξουν όσα στοιχεία έχουν ήδη ψάξει και ξαναψάξει οι ίδιοι άνθρωποι. Τη στιγμή που πρόσφατα υπήρχε ορκωτός λογιστής με όνομα και επώνυμο και έψαξε όλα τα στοιχεία της εταιρείας.

Προσωπικά κρατώ πολύ χαμηλά την μπάλα... Ομολογώ πως το γεγονός ότι υπάρχει Αδαμίδης πίσω απ' όλα αυτά με κάνει ιδιαίτερα καχύποπτο! Πρόκειται για άνθρωπο που κατάφερε να αποδείξει ότι υπάρχει χειρότερος του Θανόπουλου και που απογείωσε τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ. Ούτε καν τη δόση του άρθρου 44 δεν πλήρωσε ο άνθρωπος, κορόιδευε δηλώνοντας πως κατατέθηκαν χρήματα στην εφορία χωρίς ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο και ταυτόχρονα δήλωνε με ύφος πως η ΑΕΚ όποτε θέλει παίρνει φορολογική ενημερότητα αφού πρώτα είχε καταφέρει να εξασφαλίσει ότι δεν θα μπορούσε να πάρει ενημερότητα! Δεν θα γράψω όλα τα άλλα... εγκλήματα που έκανε όντας πρόεδρος της ΑΕΚ κατά της ίδιας της ομάδας και της εταιρείας. Τόσο κοντή μνήμη δεν γίνεται να έχουν οι φίλοι της Ενωσης.

Γι' αυτό και θεωρώ πως το μόνο που έχει σημασία και ουσία την Κυριακή είναι το πώς θα κερδίσουμε τον Αρη (κάτι που εκτιμώ πως θα γίνει πιο εύκολα απ' ότι περιμένουμε) και ταυτόχρονα να στηρίξουμε παντοιοτρόπως τα παιδιά με την κιτρινόμαυρη φανέλα και τον Βαγγέλη Βλάχο. Αφήνω τις κωλοτούμπες για τα ΜΜΕ (και τους... ΑΕΚάρχες) να τις κάνουν με μεγάλη επιτυχία. Μ' αρέσει να τους βλέπω να γλύφουν εκεί που έφτυναν και τούμπαλιν, είναι το σπορ τους, εκεί δεν τους πιάνει κανείς... Ομως το νου σας αγόρια, διότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια...

Στην τελική αφήστε να γίνει το deal ρε μάγκες και μετά πιάστε δουλειά στο γλύψιμο, ήμαρτον δηλαδή!

Υγ: Το τμήμα Πυγμαχίας της ΑΕΚ είναι από τα πλέον ιστορικά, από εκείνα που έχουν χαρίσει μεγάλες και σημαντικές επιτυχίες στο σύλλογο που αγαπάμε. Οσοι θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια που συνεχίζεται μπορείτε να το κάνετε δίνοντας 1 μόλις ευρώ, ναι μόλις ένα ευρώ είναι, για το κουπόνι ενίσχυσης. Στην Νέα Φιλαδέλφεια είναι το γυμναστήριο αλλά φαντάζομαι όποιος ενδιαφέρεται (και θα έπρεπε όλοι σας) μπορεί να επικοινωνήσει σχετικά με την ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Γιώργος Τσακίρης
Γιώργος Τσακίρης

Όλα ξεκίνησαν για τον Γιώργο Τσακίρη το 1999 στο Παγκόσμιο Άρσης Βαρών στο ΣΕΦ. Έπειτα, ακολούθησε το Εθνοσπόρ το 2000 και το 2001 η παράλληλη ενασχόληση με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ έως και σήμερα με σταθμούς καριέρας την SportDay στο ξεκίνημά της και στον ΣΠΟΡ FM 94.6 (όπου συνεχίζουμε), έπειτα στην Εξέδρα και από το 2011 στο καλύτερο «μαγαζί» απ' όλα: Gazzetta.gr. 22 χρόνια πλέον στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ και συνεχίζουμε...