Συμφωνία με Καλαντζή ο Αστέρας

Νίκος Τσιώκος
Συμφωνία με Καλαντζή ο Αστέρας

bet365

Σε συμφωνία με τον Χρήστο Καλαντζή ήρθε ο Αστέρας Τρίπολης και απομένει μόνο το τυπικό μέρος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Αρκάδες.

Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής για τον Αστέρα, που έχει έρθει σε συμφωνία με τον Χρήστο Καλαντζή. Οι Αρκάδες βρίσκονταν σε αναζήτηση ενός ακόμα επιθετικού και τον βρήκαν στο πρόσωπο του πρώην φορ της Κέρκυρας. Έτσι, αν οι ιατρικές εξετάσεις είναι καλές, τότε θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία και ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο.

Ο Καλαντζής γεννήθηκε στις 1 Δεκεμβρίου 1982, έχει ύψος 1.79, ζυγίζει 78 κιλά και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί στην Καλαμάτα (1999-2005), στη Λάρισα (2005-2008), στον Ατρόμητο (2008-2010) και στην Κέρκυρα (2010-2012).

Συνολικά ο Έλληνας επιθετικός μετράει 362 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες και στο Κύπελλο Ελλάδος έχοντας σκοράρει 53 φορές, ενώ έχει αγωνιστεί και μια φορά με την Εθνική Ελπίδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα