«Χτενίζει» τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

«Χτενίζει» τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Gazzetta team
«Χτενίζει» τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

bet365

Ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να περάσει από... κόσκινο και το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ, την στιγμή που έχει ήδη ζητήσει να παραιτηθούν όλοι οι υπάλληλοι της ΠΑΕ για να επαναξιολογηθούν.

Αρκετές είναι οι αλλαγές που αναμένεται να επιφέρει η εμπλοκή του ομογενούς επιχειρηματία στον «δικέφαλο του βορρά». Προς το παρόν ζήτησε λεπτομέρειες σχετικά με το ρόστερ της ομάδας, με σκοπό να οριοθετηθούν οι στόχοι της φετινής σεζόν και παράλληλα να γνωρίζει ο ίδιος τις ακριβείς προσθήκες που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ.

Εξάλλου μπορεί ο ίδιος να είχε δηλώσει πως μοναδικός του στόχος είναι η πρώτη θέση, ωστόσο δύσκολα φαίνεται ότι θα καταφέρει κάτι περισσότερο από την δεύτερη φέτος, μέσω των πλέι οφ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παράλληλα έχει δείξει και για της ακαδημίες του συλλόγου και την πρόοδό τους, με τους ανθρώπους της ομάδας να τον ενημερώνουν σχετικά.

Σχετικά με τα μεταγραφικά ζητήματα θεωρείται αυτή την στιγμή μάλλον απίθανο το να γίνει κίνηση για κάποιον ελεύθερο παίκτη και πλέον άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους περίοδο του Ιανουαρίου. Είναι μάλλον δεδομένο ότι τότε θα προσπαθήσουν να... μπαλωθούν κάποιες «τρύπες» στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, αν και ακόμα δεν έχει γίνει αναφορά στο μπάτζετ εντός του οποίου θα κινηθούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα