Φιλική ισοπαλία για Πανιώνιο

Δημήτρης Τομαράς
Φιλική ισοπαλία για Πανιώνιο

bet365

Στο εντός έδρας 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης έμεινε ο Πανιώνιος σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Οι Νεοσμυρνιώτες άνοιξαν το σκορ στο 35ο λεπτό. Ο Κούρντι ξέφυγε από τους αντιπάλους του και με ένα σουτ που αρχικά πήγε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Κοτταρά άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 στο γήπεδο του Πανιωνίου.

Στο 51' ύστερα από μία εκτέλεση φάουλ Χιντζίδη ο Ανέστης μπλόκαρε την μπάλα μετά δυσκολίας όμως φάνηκε η μπάλα να έχει περάσει την γραμμή. Ο Απόλλωνας τελικά... απάντησε στο τέρμα του Πανιωνίου δύο λεπτά μετά και πιο συγκεκριμένα στο 53'.

Ο Διαμαντίδης έκανε κίνηση από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και με ένα σουτ του «νίκησε» τον Ανέστη για το 1-1. Στο 87' χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Σπανός κατάφερε να βρεθεί σε κενή εστία με τον Κοτταρά να έχει βγει εκτός φάσης, όμως ο Δεληζήσης έδιωξε την μπάλα προτού αυτή περάσει την γραμμή.

Οι τεχνικοί των δύο ομάδων γενικά έκαναν πολλές αλλαγές και δοκιμές. Οι συνθέσεις με τις οποίες παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες είχαν ως εξής:

Πανιώνιος: Σιδεράκης, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Κοντοχρήστος, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Μιλοβάνοβιτς, Σάμαρης, Ντούνης, Οκόγιε, Καμπάνταης.

Έπαιξαν και οι: Ανέστης, Βλάχος, Σπυρόπουλος, Κούρος, Ζυγογιάννης, Σμυρλής, Σπανός, Μπούζας.

Απόλλων Σμύρνης: Κοτταράς, Χατζηζήσης, Χιντζίδης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Τσεμπερίδης, Καμαρά, Διαμαντίδης, Διαμάντης, Κατσίκης, Μανιάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Κωνσταντίνου, Τσιλιγκίρης, Τομαράς, Κρουσταλέλης, Καραχάλιος, Δημογιάννης, Ντουτσαρίδης, Κύργιας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα