Ψάχνονται στον ΟΦΗ

Ψάχνονται στον ΟΦΗ

Ψάχνονται στον ΟΦΗ

bet365

Σε νέες λύσεις στρέφονται στον ΟΦΗ μετά την συμφωνία του Καραγκούνη με την Αγγλική Φούλαμ, που του χάλασε τα σχέδια. Μιλάνε με Άπια οι Κρητικοί, κοιτάνε και άλλες εναλλακτικές.

Η μεταγραφή του Καραγκούνη στην Φούλαμ χάλασε όπως φαίνεται τα σχέδια των ανθρώπων του ΟΦΗ, καθώς υπήρχε αισιοδοξία πως στο τέλος ο «Τυπάρας» για έλεγε το ναι και θα μετακόμιζε στην Κρήτη για να ηγηθεί στην προσπάθεια ανάκαμψης που γίνεται στον ιστορικό σύλλογο.

Μετά λοιπόν από το... ναυάγιο με τον Καραγκούνη οι διοικούντες την ΠΑΕ στρέφουν αλλού το βλέμμα τους, με πρώτο στόχο τον Στέφαν Άπια, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πάρμα, Γιουβέντους και Φενέρμπαχτσε, ενώ έρχεται από μία γεμάτη και πολύ καλή σεζόν με την φανέλα της Βοϊβοντίνα.

Αυτός πάντως δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής με τον οποίο μιλάνε οι Κρητικοί, χωρίς όμως να έχει βγει κάποιο άλλο όνομα στην δημοσιότητα. Πάντως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει σε ποια θέση θα αγωνίζεται ο παίκτης, καθώς υπάρχουν σκέψεις τόσο για μέσο, όσο και για αμυντικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα