«Μπαμ» με Άπια ψάχνει ο ΟΦΗ!

«Μπαμ» με Άπια ψάχνει ο ΟΦΗ!

Νίκος Τσιώκος
«Μπαμ» με Άπια ψάχνει ο ΟΦΗ!

bet365

Ο ΟΦΗ φαίνεται πως ψάχνει να κάνει το... μπαμ στη μεταγραφική περίοδο, καθώς οι κρητικοί φέρονται να βρίσκονται σε συζητήσεις με τον πρώην άσο των Πάρμα, Γιουβέντους, Φενέρμπαχτσε, Στέφαν Άπια.

Η περίπτωση του Γιώργου Καραγκούνη χάθηκε στον ΟΦΗ, με τους κρητικούς να φαίνεται πως κυνηγούν το μεγάλο... μπαμ στη μεταγραφική περίοδο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με κρητικά δημοσιεύματα, οι Ομιλίτες είναι σε συζητήσεις με τον Στεφάν Άπια. Οι άνθρωποι του συλλόγου του Ηρακλείου ήταν ενήμεροι για το ενδεχόμενο ο «Κάρα» να συνεχίσει στη Φούλαμ από το βράδυ της Τετάρτης.

Έτσι, στράφηκαν στον επόμενο στόχο τους, που είναι ο 31χρονος κεντρικός χαφ από την Γκάνα. Ο Άπια γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 1980 και έχει μεγάλη εμπειρία από το Καμπιονάτο, όπου φόρεσε τη φανέλα των Ουντινέζε, Πάρμα, Γιουβέντους, ενώ για τρία χρόνια αγωνίστηκε και στην Τουρκία με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Βοϊβοντίνα, με την οποία πέρυσι μέτρησε 11 συμμετοχές και 1 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα