Απόντες οι διεθνείς στη Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Απόντες οι διεθνείς στη Ξάνθη

bet365

Οι διεθνείς Δημήτρης Γούτας και Κώστας Τσαμούρης ήταν οι απόντες από τη σημερινή προπόνηση της Ξάνθης, στην οποία ο Πέτρος Μάνταλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Συνέχεια στην προετοιμασία της ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, μετά τη διακοπή, έδωσε σήμερα η Ξάνθη. Οι ακρίτες έκαναν μια προπόνηση το απόγευμα, από την οποία απουσίαζαν οι διεθνείς Δημήτρης Γούτας και Κώστας Τσαμούρης. Από τη μεριά του, ο Πέτρος Μάνταλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενός σφιξίματος στον δικέφαλο.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε τις καθιερωμένες ασκήσεις προθέρμανσης, ασκήσεις με μπάλα, ταχυδύναμης και έκρηξης, καθώς παιχνίδια σε μικρά αγωνιστικά τετράγωνα. Τέλος, η εβδομάδα για τη Σκόντα θα ολοκληρωθεί με δυο προπονήσεις, μια αύριο το απόγευμα (18:00) και μια το πρωί της Κυριακής (9/9).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα