«Χτυπάει» Κόστλι η Βέροια!

«Χτυπάει» Κόστλι η Βέροια!

Gazzetta team
«Χτυπάει» Κόστλι η Βέροια!

bet365

Το «μπαμ» με την απόκτηση του Κάρλος Κόστλι είναι έτοιμη να κάνει η Βέροια, που έχει έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στο MLS.

Ο 30χρονος επιθετικός από την Ονδούρα με τις 54 διεθνείς συμμετοχές (21 γκολ), είναι έτοιμος να γίνει παίκτης της «βασίλισσας του βορρά», η οποία φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα μαζί του.

Ο Κόστλι την περσινή σεζόν φόρεσε την φανέλα της Χιούστον, μετρώντας 11 συμμετοχές με ένα γκολ, ενώ στο παρελθόν πέρασε και από τις Μπέρμιγχαμ, Μπελσάτοφ (Πολωνία), Βασλούι και Άτλας του Μεξικού.

Ο άσος από την Ονδούρα μάλιστα βρίσκεται ήδη στην Βέροια και το μόνο που απομένει για να γίνει και τυπικά παίκτης της ομάδας της Ημαθείας, είναι να περάσει από επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα