Ελπίδα το νέο γήπεδο!

Ελπίδα το νέο γήπεδο!

Gazzetta team
Ελπίδα το νέο γήπεδο!

bet365

Η λύση των Βιντιάδη και Χάρις φαντάζει ως η μοναδική διέξοδος για την ΑΕΚ και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ήδη έχουν ξεκινήσει τις κινήσεις για το στόχο του νέου γηπέδου της ομάδας.

Ο Δημήτης Βιντιάδης, όπως αναφέρει η SportDay έχει πληρώσει για να γίνει μελέτη για το πρότζεκτ του γηπέδου, αφού η πιθανότητα επιστροφής της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια αποτελεί και το μεγάλο στοίχημα των δύο αντρών, αφού έτσι θεωρούν ότι η ομάδα θα κερδίσει πολλά. Σύμφωνα με τις συζητήσεις που έχουν γίνει, για γήπεδο από 25.000 μέχρι 28.000 θέσεις απαιτούντα τουλάχιστον 50-60 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το Goal, Βιντιάδης και Χάρης έχουν βρει τρόπο για αίτηση επιχορήγησης 21 εκατομμυρίων ευρώ μέσω οργανισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προσεγγίσει την European Investment Bank, η οποία χρηματοδοτεί έργα υποδομών με κοινωνικό όφελος. Παράλληλα, θα γίνουν προσπάθειες για ισόποσο δάνειο από τη Seymout Price, την τράπεζα στην οποία επικεφαλής είναι ο Χάρις.

Ο Θωμάς Μαύρος και οι υπόλοιποι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, βλέποντας ότι οι δύο επιχειρηματίες ασχολούνται σοβαρά με την ομάδα και έχουν θέσει το πήχη ψηλά για το θέμα του γηπέδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα