Φέρνει Σιλβέστρ η Βέροια!

Φέρνει Σιλβέστρ η Βέροια!

Φέρνει Σιλβέστρ η Βέροια!

bet365

Βόμβα μεγατόνων ετοιμάζεται να σκάσει στην Βέροια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αύριο φτάνει στην χώρα για λογαριασμό της ομάδας ο Γάλλος διεθνής αμυντικός Σιλβέστρ, που έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την «Βασίλισσα».

Ένα εξαιρετικό φινάλε στις μεταγραφές της επιχειρεί να πραγματοποιήσει η Βέροια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γάλλο διεθνή αμυντικό Μίκαελ Σιλβέστρ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Αρβανιτίδης είναι έτοιμος να... ταράξει τα νερά κάνοντας το μεγάλο «μπαμ» της περιόδου, ολοκληρώνοντας μία μεταγραφή με τεράστια αγωνιστικά και επικοινωνιακά οφέλη.

Ο έμπειρος Γάλλος έχει μείνει ελεύθερος από την Βέρντερ Βρέμης και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Μίκαλ Σιλβέστρ, που μετράει 40 συμμετοχές με τους «Τρικολόρε», έχει περάσει από Ίντερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Βέρντερ.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός φέρεται να έχει έρθει σε αρχική συμφωνία με τη διοίκηση της Βέροιας και δεν αποκλείεται να βρεθεί την Παρασκευή στην χώρα μας για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα