Αιχμές από Χάβο

Νίκος Τσιώκος
Αιχμές από Χάβο

bet365

Δίχως να πει τι ακριβώς συνέβη ο Μάκης Χάβος τόνισε πως έγιναν κάποια πράγματα στο ματς με τον Πανιώνιο και γι' αυτό δήλωσε την παραίτησή του από προπονητής της Βέροιας.

Δηλώσεις για την αποπομπή του από τον πάγκο της Βέροιας έκανε ο Μάκης Χάβος, ο οποίος άφησε αιχμές πως έγιναν κάποια πράγματα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δίχως να μπαίνει σε λεπτομέρειες. «Ξεκινήσαμε να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα με προετοιμασία χωρίς προβλήματα.

Ήμασταν έτοιμοι στην πρεμιέρα με Ολυμπιακό. Κάναμε κακή εμφάνιση με Πανιώνιο. Οι ομάδες δεν αγοράζονται, αλλά χτίζονται με υπομονή. Βασική προϋπόθεση είναι οι παίκτες. Είχαμε καλή συνεργασία με τον πρόεδρο και ήρθαν έμπειροι παίκτες, οι οποίοι με τους υπόλοιπους θα έκαναν ένα καλό μείγμα. Η άλλη προϋπόθεση είναι η εμπιστοσύνη και η δουλειά.

Εμείς είχαμε όρεξη, αλλά έχουμε αρχές και δεν κάνουμε πίσω από αυτές. Μετά το ματς με τον Πανιώνιο έγιναν κάποια πράγματα και χθες έθεσα στον πρόεδρο την παραίτησή μου. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον κόσμο και τους παίκτες για την συνεργασία. Θέλω να δουλεύω με ηρεμία και εμπιστοσύνη. Δεν χτίζονται οι ομάδες από την μια μέρα στην άλλη. Τρεις μήνες χτίσαμε κάτι καλό», ήταν τα λόγια του πρώην, πλέον, τεχνικού της «βασίλισσας του Βορρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα