Έκανε προσφυγή ο Καφές

Έκανε προσφυγή ο Καφές

Gazzetta team
Έκανε προσφυγή ο Καφές

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Παντελής Καφές έκανε προσφυγής εις βάρος της ΑΕΚ καθώς δεν μπορούσε να περιμένει άλλο και διεκδικεί τα δεδουλευμένα του ύψους 450.000 ευρώ.

Ο νυν παίκτης της Βέροιας θέλει με αυτό τον τρόπο να πιέσει την Ενωση να τον εξοφλήσει άμεσα. Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ περίμενε μια τηλεφωνική επικοινωνία από την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση, αλλά κανείς δεν τον κάλεσε με αποτέλεσμα η υπομονή του να εξαντληθεί και να κάνει την κατάθεση της προσφυγής.

Αλλωστε, ο Παντελής Καφές από χθες ξεκίνησε τις διαδικασίες για την κατάθεση περιμένοντας ένα ακόμα 24ωρο την ΑΕΚ. Δεν είδε ανταπόκριση και το μεσημέρι της Τετάρτης προχώρησε σε προσφυγή. Από το στρατόπεδο της Ενωσης αναμένεται να μιλήσουν με τον ποδοσφαιριστή για να τον πείσουν να αποσύρει την προσφυγή του και να έρθει σε συμβιβασμό.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα