«Τραγικός ο Φουρτάδο»!

«Τραγικός ο Φουρτάδο»!

Gazzetta team
«Τραγικός ο Φουρτάδο»!

bet365

Ο Βαγγέλης Βλάχος χαρακτήρισε τραγικό τον Φουρτάδο αναγνωρίζοντας ουσιαστικά πως λανθασμένα εισηγήθηκε την απόκτησή του ενώ στάθηκε και σε Τσούπρο, Βαλεντίνο Βλάχο και στην αδυναμία της ΑΕΚ να σκοράρει...

Στην αδυναμία της ομάδας του να σκοράρει και στον... τραγικό Φουρτάδο εστίασε στις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Βλάχος: «Δεν μπορούμε να βάλουμε γκολ ούτε εδώ. Χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και σήμερα. Το γκολ είναι η ουσία και χωρίς αυτό δεν μπορείς να κερδίσεις. Η προσπάθεια που γίνεται είναι σεβαστή, γιατί είναι πολλά νέα παιδιά. Έχουμε ελπίδες για να δούμε κάτι καλύτερο. Κάτι άλλο δεν μπορεί να γίνει τώρα, κάνουμε υπομονή».

Αυτά τόνισε στην αρχή ο Ελληνας τεχνικός για να συμπληρώσει με νόημα αναφερόμενος στον Φουρτάδο: «Σήμερα χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ήταν και ο Φουρτάδο τραγικός. Έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό θα κάνω. Είναι επιλογή μου που ήρθε, γι' αυτό το λέω εγώ. Έτσι όπως είναι δεν μπορεί να παίξει ούτε στη Β' ομάδα. Έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης, αλλά σε παιχνίδια τέτοιου επιπέδου πρέπει να παίξει με δύναμη και με διάθεση. Από αυτά τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα, δύσκολα μπορεί να σταθεί κάποιο στην πρώτη ομάδα», είπε ο Βλάχος ενώ έπειτα μίλησε για τον Τσούπρο και τον Βλάχο: «Ο Τσούπρος έχει προσόντα, δουλεύουμε μαζί του, αλλά είναι ακόμη βαρύς και είναι πίσω στην τακτική. Ο Βλάχος είναι αξιόλογος παίκτης και ότι κάναμε στο πρώτο ημίχρονο ήταν από αυτόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα