«Δώρο» διήμερο ρεπό στον Ατρόμητο!

«Δώρο» διήμερο ρεπό στον Ατρόμητο!

Νίκος Τσιώκος
«Δώρο» διήμερο ρεπό στον Ατρόμητο!

bet365

Η δεύτερη νίκη του Ατρομήτου σε ισάριθμα παιχνίδια σκόρπισε ικανοποίηση στους ανθρώπους του συλλόγου και στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, που έδωσε... δώρο στους παίκτες διήμερο ρεπό!

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν τις επόμενες δυο ημέρες θα έχουν οι παίκτες του Ατρομήτου. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να ήταν από τις δυο συνεχόμενες νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ και την εμφάνιση της ομάδας του σε αυτά και τους επιβράβευσε με διήμερο ρεπό.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, όσοι αγωνίστηκαν χθες απέναντι στον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν έντονο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Έτσι, το επόμενο ραντεβού για τους Περιστεριώτες προγραμματίστηκε για το πρωί της Παρασκευής. Τέλος, το απόγευμα (19:00) τις ίδιας ημέρας ο σύλλογος τω δυτικών προαστίων θα υποδεχτεί την Καλλιθέα σε φιλική αναμέτρηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα