Πλατανιάς για Καλαντζή

Νίκος Τσιώκος
Πλατανιάς για Καλαντζή

bet365

Για την απόκτηση του Χρήστου Καλαντζή φαίνεται να ενδιαφέρονται στον Πλατανιά, που θέλουν να εκμεταλλευτούν την παράταση για ελεύθερες μεταγραφές μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου.

Έπειτα από τις σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ του καλοκαιριού, στον Πλατανιά δεν αποκλείεται να κάνουν άλλη μια εκμεταλλευόμενοι την παράταση για τις ελεύθερες μεταγραφές μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Οι Χανιώτες πιθανότατα θα κινηθούν για την απόκτηση του Χρήστου Καλαντζή, ο οποίος έχει μείνει εδώ και καιρό ελεύθερος από την Κέρκυρα και βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση... στέγης.

Από εκεί και πέρα, οι νεοφώτιστοι μπορεί και να δώσουν το πρώτο ματς για φέτος στη φυσική τους έδρα την 3η αγωνιστική με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Οι εργασίες στα Περιβόλια φτάνουν σιγά-σιγά στο τέλος τους και το μόνο που απομένει είναι μερικές λεπτομέρειες στο σκέπαστρο και στον φωτισμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα