Βλάχος: «Θέλω τους παίκτες... αλήτες»

Βλάχος: «Θέλω τους παίκτες... αλήτες»

Gazzetta team
Βλάχος: «Θέλω τους παίκτες... αλήτες»

bet365

«Αλήτες» θέλει τους παίκτες του ο Βαγγέλης Βλάχος λέγοντας ότι επιθυμεί να βλέπει περισσότερο τσαμπουκά από τους ποδοσφαιριστές του. Ο τεχνικός της ΑΕΚ ανέφερε ότι η ομάδα θα βελτιωθεί στη συνέχεια.

«Πιστεύω ότι πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετική μας ανάπτυξη, το δημιουργικό μας κομμάτι και την πρωτοβουλία. Αυτό είναι το πρώτο. Το δεύτερο είναι να γίνουμε πιο... αλήτες! Είναι δυνατό να μην ακούγεται η λέξη μαλ... στις προπονήσεις; Να φάει κάποιος μία κλωτσιά και να γυρίσει να πει στον συμπαίκτη του ‘Τι κάνεις ρε μαλ...;’. Τα παιδιά που έχουμε είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερο τσαμπουκά. Τόσος σεβασμός δεν κάνει καλό», ανέφερε στη Live Sport.

«Από την προσπάθεια των παιδιών και ειδικά των νεαρών δεν μπορώ να έχω παράπονο. Και στο παιχνίδι της πρεμιέρας και στην Ξάνθη προσπάθησαν. Τακτικά και ειδικά στην αμυντική τους λειτουργία ήταν πολύ καλοί», πρόσθεσε και συνέχισε: «Καθημερινά στις προπονήσεις κάνουν κατάθεση ψυχής. Ωστόσο αυτό δεν έχει βγει σε απόλυτο βαθμό στο γήπεδο. Πρέπει να τους βλέπατε τι απόδοση είχαν την Τρίτη και την Τετάρτη στα Σπάτα. Όμως στο ματς με την Ξάνθη δεν αποδώσαμε στο μάξιμουμ».

Ο Βαγγέλης Βλάχος θέλει να μην ξαναδεί «γεμίσματα» από την άμυνα προς την επίθεση. «Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε από πίσω. Να καταργήσουμε τις βαθιές μπαλιές που ακυρώνουν τη μεσαία μας γραμμή και υποχρέωσαν στο πρώτο ματς τον Παυλή και στο δεύτερο τον Κατσικοκέρη να τρέχουν και να μη φτάνουν. Το έχω πει στον Κωνσταντόπουλο πως πρέπει να παίζει με τους αμυντικούς του, να δίνει τη μπάλα στα μπακ. Έχω πει στους αμυντικούς να ζητάνε τη μπάλα. Πιστεύω ότι σίγουρα όταν αποκτήσουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο θα βελτιωθούμε. Με δεδομένο ότι έχουμε μία ομάδα από άγουρα παιδιά, ο τρόπος που εφαρμόζεται η τακτική που ακολουθούμε είναι υποδειγματικός. Παίζουμε με πέντε επιθετικογενείς παίκτες, απλά δεν έχουμε για παράδειγμα τα εξτρέμ που θα κάνουν τη διαφορά... Όμως δεν το βάζουμε κάτω. Θα τα καταφέρουμε στο τέλος να με θυμηθείς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα